18 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCea mai puternica rugaciune pe care sa o rostesti seara, inainte sa...

Cea mai puternica rugaciune pe care sa o rostesti seara, inainte sa adormi

Fiecare persoana se confrunta cu obstacole si nu e deloc simplu sa treci peste, insa daca pur si simplu nu mai stii ce sa faci, indreapta-ti atentia catre credinta. Rosteste in fiecare seara aceste rugaciuni puternice si vei gasi forta necesara ca sa depasesti problemele.

Rugaciune catre Dumnezeu

„Doamne, Dumnezeul nostru, in Care am crezut si al Carui nume mai mult decat tot numele Il chemam, da-ne noua iertare sufletului si trupului, celor ce mergem spre somn, pazeste-ne de toata nalucirea si fara intunecata dulceata. Potoleste pornirea poftelor, stinge aprinderea zburdarii trupesti si ne da in curatie a vietui cu lucrurile si cu cuvintele, ca dobandind viata cu fapte bune, sa nu cadem din binele Tau cel fagaduit, ca bine esti cuvantat in veci. Amin”.

Rugaciunea catre Maica Domnului

„Preacurata si binecuvantata de Dumnezeu Nascatoare Marie, Maica cea buna a Bunului Imparat, varsa mila Fiului Tau si Dumnezeului nostru, spre patimasul meu suflet, si cu rugaciunile tale ma indrepteaza spre fapte bune, ca cealalta vreme a vietii mele, fara prihana sa o trec, si pentru tine Raiul sa dobandesc, Fecioara de Dumnezeu Nascatoare, care esti una Curata si binecuvantata. Amin”.

De asemenea, ca aceasta sa fie mai puternica este important sa o rostesti tinand o lumanare aprinsa in mana, intrucat se spune ca ajunge mai repede la Dumnezeu.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: