30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCum sa atragi norocul in plan financiar! Rosteste aceasta rugaciune si vei...

Cum sa atragi norocul in plan financiar! Rosteste aceasta rugaciune si vei avea spor in toate

Unele familii se plang, neincetat, ca nu au spor in casa, fapt pentru care daca nu reusiti sa depasiti aceasta perioada dificila, rostiti aceasta rugaciune prin care va veti putea gasi linistea si succesul in plan financiar.

“Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu Cel prea Inalt, ma rog tie cu smerenie catre a Ta slava si vrere, da-mi Puterea de a inmulti painile si pestii, cum a facut in pustietate Puterea Ta Dumnezeiasca, cand ai saturat noroadele.

Vezi-ne Iisuse Hristoase viata si nevoile si asemeni pasarilor cerului fa-ne sa dobandim, tot ce ne este de trebuinta. Nu cerem Dumnezeule averi, nu cerem bogatii, ci doar atat cat cere trupul nostru muritor, pentru a vietui in lumea in care ne-ai lasat, Dumnezeule Prea Inalt.

Prin puterea si vointa ta, din ceea ce avem, prin mare mila Ta, sa dam cu dragoste celor care nu au, astfel incat sa se bucure si cel strain si cel nevoias si cel bolnav de la masa noastra, de la casa noastra, de la toate ale noastre cand nevoia bate la usa.

Nu ramanem ferecati, ci daruim cu sufletul curat, multumindu-i lui Dumnezeu ca avem de unde da din prinosul casei noastre celor nevoiasi, celor straini. Da-ne bucuria Doamne, ca suntem in stare de a da.

Citeste si:  Rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti daca vrei sa depasesti problemele pe care le ai cu fratii

Amin”.

Pentru ca aceasta rugaciune sa aiba efect si sa reusiti sa va restabiliti norocul in plan financiar este bine sa o rostiti cu regularitate si, de asemenea, sa tineti post luni, miercuri si vineri.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: