29 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATICe s-a ales de Măriuca, copila pe care a vrut s-o adopte...

Ce s-a ales de Măriuca, copila pe care a vrut s-o adopte Luminița Anghel. Destin tragic al unei fetițe fără noroc

Multă lume s-a întrebat ce s-a ales, de fapt, de Măriuca, copila pe care a vrut să o adopte Luminița Anghel. Artista și-a dorit să facă asta cu ani în urmă, dar povestea s-a terminat într-un mod extrem de dureros pentru biata fetiță.

David nu a fost singurul copil pe care Luminița Anghel și-a dorit să îl adopte. În trecut, vedeta s-a atașat de o fetiță de la casa de copii, pe numele ei Măriuca. Și-a dorit din suflet să o adopte, dar tot procesul s-a transformat într-un uriaș scandal mediatic din cauza mamei biologice a micuței.

Ce s-a ales de Măriuca, fetița pe care a vrut s-o adopte Luminița Anghel

La acel moment, Angelica Constantin s-a opus adopției, dar fetița nu a rămas nici cu mama ei biologică. A fost nevoită să revină în centrul de plasament, în timp ce femeia care a atacat-o dur pe Luminița Anghel a revenit la traiul prin cimitire, acolo unde cerșește, informează bzi.

„Am făcut cea mai mare greșeală că am luat fetița de la Luminița Anghel. Doamna Luminița Anghel, vă rog să mă iertați! Mi-ați iubit fata și îmi pare rău că am luat-o de la dumneavoastră! Am luat-o din răzbunare, din furie, din cauza presiunii lumii. Nu am vrut bani de la dumneavoastră!”, a declarat Angelica Constantin în urmă cu ceva vreme.

Citeste si:  Sunt pregatit sa am un copil adoptat?

Tot mama biologică a Măriucăi a dezvăluit și că fata a crescut și învață foarte bine, vorbind patru limbi străine.

“Măriuca e într-un centru de plasament. O văd de două ori pe lună, draga de ea. Vorbește 4 limbi străine. E un copil bun, frumos și deștept. Da! Întreabă (n.r. – răspunsul oferit la întrebarea: «Măriuca întreabă de Luminița Anghel?»)! Și o iubește și acum și îmi pare bine! Îmi spune: «Mami, sunt puțin supărată pe ține. Dacă mă lăsai la Luminița Anghel ajungeam o vedetă și o artistă, pentru că eu vreau să fiu artistă. Rău ai făcut că nu m-ai lăsat!»”, a mai dezvăluit Angelica Constantin, conform sursei citate anterior.

Ce s-a întâmplat după ce David Pușcaș s-a reîntâlnit cu Măriuca

Recent, fiul adoptiv al Luminiței Anghel a povestit ce s-a întâmplat după ce s-a reîntâlnit cu cea care trebuia să îi devină soră cu ani în urmă.

„Nici Măriuca nu a mai vorbit cu mama. Mi-a spus ceva și am plâns instantaneu. Mi-a spus că nu a mai vrut să o vadă mama și că au încheiat-o total. Mi-a spus că atunci când a mutat-o la un ONG i-a dat un album de fotografii doar cu mine și cu ea. Practic nu era nicio poză cu mama. Erau câteva cu mine și cu bona.

A vrut să îi șteargă și amintirea cu ea din moment ce nu i-a dat măcar o fotografie. Sunt șocat de gestul acesta urât făcut de mama! Mă gândesc că nu a vrut să le dea presei, dar este foarte urât ce a făcut, iar Măriuca a fost dezamăgită.

Mi-a spus că a suferit enorm că nu i-a lăsat nicio poză. Ea încă îi spune ‘mami Luminița’. Îmi venea un nod în gât când o auzeam. Am încercat să nu plâng ca să nu o întristez și mai mult”, a declarat David, în exclusivitate pentru Fanatik.ro.

Citeste si:  Stefan Borleanu, gest emotionant pentru fostii colegi de la Chefi la Cutite. Ce a facut pentru cei din echipa albastra a lui Florin Dumitrescu

Sursă foto: Cancan.ro

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: