23 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATICe proiect a încântat-o pe Oana Mosneagu, ex ”Adela” și iubita lui...

Ce proiect a încântat-o pe Oana Mosneagu, ex ”Adela” și iubita lui Vlad Gherman

Inrolare trafic.ro

Toată lumea o știe pe actrița Oana Mosneagu din ”Fructul oprit” dar și în ”Adela”, dar și că iubita a actorului Vlad Gherman, pe care îl știți din ”Lia, soția soțului meu”. Vedetă a scris pe facebook că a fost încântată de o piesă de teatru la care a fost prezența.

Oana Mosneagu a scris un mesaj emoționant pe pagină să de socializare despre o piesă de teatru la care tocmai a fost. ”Am fost la “Tatăl”, la Bulandra. L-am văzut pe domnul Rebengiuc pe scenă pentru prima dată, într-un spectacol care îți cam îndoaie sufletul. Iar prezența domnului Rebengiuc te îndoaie.

Cu totul. Mi-ar fi greu să cuprind în cuvinte ce am simțit privindu-l și ascultându-l, dar pot să vă spun atât: m-am minunat. Încontinuu, timp de 1h40. Apoi am fost să mâncăm o înghețată. Vice Creăm este locul în care am poposit în multe seri de duminică în ultimele săptămâni.

Aproape de ora închiderii. “O cupă cu brownie și una cu profiterol cu frăguțe, vă rog”. El a vrut cu pepene galben. Apoi nu am pornit spre casă, amândoi simțeam nevoia să mai stăm afară, în lume nu prea multă, să ne mai luăm timp în care să “fim”. Un spectacol bun te face să simți nevoia “să fii”. Așa că am luat-o la picior printre străduțe și ne-am așezat la o măsuță a unui restaurant italienesc, Trattoria la Famiglia, de pe lângă Ateneu.

Citeste si:  Ce ar trebui să știți de WRS de la ”Te cunosc de undeva”?
oana mosneagu
oana mosneagu

De la măsuța noastră puteam să vedem direct în bucătăria de la demisol și asta ne făcea să ne simțim și mai aproape de dulcele stil italienesc. Am comandat felul al cărui miros umplea aerul umed cu un amestec bogat de vin și usturoi. Am savurat cu adevărat fiecare gură din bolul plin cu midii în sos de vin și ne-am simțit, pentru câteva fracțiuni de senzații, că în mini-vacanța noastră de la Veneția.

A fost o jumătate de zi așa cum mi-aș dori să fie toate întregurile noastre: pline și bogate. În gust, imagini, emoții, senzații. Iar în pozele astea e suprinsă fața unei fete care a avut parte de o prea plină jumătate de zi de duminică, alături de întregul ei”, a scris actrița pe pagină ei.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: