7 iunie , 2023
AcasăSANATATECe fel de om esti si ce boli te pasc, in functie...

Ce fel de om esti si ce boli te pasc, in functie de lungimea degetelor

fashiondays.ro

Un recent studiu arata ca iti poti da seama de starea ta de sanatate si de ce fel de om esti in functie de lungimea degetelor.

De exemplu, se pare ca persoanele care au inelarul mai lung decat aratatorul au un nivel mai mare ridicat de testosteron in corp decat persoanele fara aceasta caracterisitca si se imbolnavesc mai rar si au mult succes la locul de munca.

Studiul a conchis ca pot fi identificateo serie de trasaturi de caracter si de stare fizica in functie de lungimea degetelor, dupa cum urmeaza:
Daca aratatorul si inelarul au aceeasi lungime, atunci esti o persoana echilibrata si extrovertita. Esti o persoana care este fidela in relatie si ai grija mare de partenerul tau. Totodata, esti o persoana care este foarte organizata. Pe de alta parte, se pare ca persoanele cu inelarul si aratatorul de aceeasi lungime sunt expusi riscului de a se imbolnavi de afectiuni orale.

Daca inelarul este mai lung decat aratatorul inseamna ca ai mult testosterin si ca ai o personalitate energica si succes garantat in viata. Ai insa riscuri mari de a face infectii si de a suferi de unele boli de tip micotic. Ti se potrivesc in schimb meserii de tip corporate sau in armata.
Daca ai aratatorul mai lung decat toate celelalte degete atunci esti o persoana introvertita. Ai foarte putina incredere in propriile forte si iti place sa lucrezi in medii in care sa fii mai mereu singur pentru a te putea concentra. Se pare ca femeile cu aratatorul mai lung decat celelalte degete sunt predispuse la afectiuni ale sanilor pe cand barbatii cu aceasta caracteristica la afectiuni de tip cardiac.

Citește și

1 COMENTARIU

  1. Indiferent cine sunteti si care va este situatia voastra, aveti in voi, chiar acum, capacitatea sa realizati mai mult decat oricand inainte. Asta scria celebrul Brian Tracy in cartea „Succesul in viata „. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber , intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru detalii trimiteti textul „proiect”la adresa email : doinagolpoian@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.