16 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATEAsa scapi de colaceii din josul spatelui, acasa VIDEO

Asa scapi de colaceii din josul spatelui, acasa VIDEO

Inrolare trafic.ro

Colaceii din josul spatelui, cunoscuti si ca „manerele dragostei”, sunt unele dintre cele mai pacatoase zone unde se aduna grasime. De fapt, acea zona este cea care este cel mai greu de modelat din cauza faptului ca organismul uman nu poate efectua o serie de exercitii cu concentrare puternica pe zona inferioara a spatelui.

Insa, ca sa scapi de colaceii din josul spatelui, poti efectua o serie de exercitii fizice acasa ce iti vor aduce rezultatele dorite. Aceste exercitii, inventate in Statele Unite ale Americii, sunt un fel ce „exercitii abdominale inverse”, adica sunt dedicate partii opuse abdomenului, respectiv partea din josul spatelui.

Asadar, pentru a scapa de colaceii din josul spatelui este necesar ca de trei orpi pe saptamana sa efectuati aceste exercitii. Ele sunt orientate pe dezvoltarea muschilor lombari si pe concentrarea energiei eliminate din zona lombara.

Totodata, aceste exercitii sunt de asa natura ganditer sa nu afecteze coloana vertebrala.

cu toate acestea, exercitiile in sine nu sunt de ajuns pentru a scapa de colaceii din josul spatelui. Este necvoie totodata de o dieta echilibrata si care sa nu contina deloc zaharuri.

Asa scapi de colaceii din josul spatelui, acasa VIDEO:

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: