16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăTUNSORIAsa realizezi bucle in par cu placa de intins

Asa realizezi bucle in par cu placa de intins

Inrolare trafic.ro

Poti realiza o coafura cu bucle folosind placa de intins parul, desi acest instrument nu a fost conceput pentru asa ceva.

Astfel, poti realiza o coafura plina de volum fara ajutorul unui specialist si fara sa-ti deteriorezi parul. Trebuie doar sa ai o placa intins parul din ceramica, subtire pentru a putea ajunge cu ea pana la radacina si o serie de spray-uri de protectie.

Indicat este sa folositi si putina spuma de par de calitate buna si sa urmariti cu atentie pasii de mai jos:

Dupa spalarea pe cap, aplica putina spuma de par si usuca-ti cu capul in jos. Incepe prin a imparti parul tau in sectiuni: sectiunea superioara si sectiunea inferioara. Pe cea superioara prinde-o in crestetul capului cu ajutorul unui clips. Apoi, cu ajutorul placii, ia cate o suvinta din stratul inferior de par si intinde-o. Cand ajungi la varfuri, rasuceste suvita spre exterior. Daca esti tunsa in scari, ocupa-te de fiecare treapta in parte. Important este ca varfurile acestora sa fie intinse spre exterior pentru a capata mai mult volum. La final, foloseste-te de degete pentru a aranja suvitele si de putin fixativ pentru volum.

Asa se realizeaza impletitura de par in forma de inima

Tunsori, coafuri care subtiaza fata si intineresc

VIDEO

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: