Search for content, post, videos

Tunsori, coafuri care subtiaza fata si intineresc

Tunsoarea este poate cel mai important element din aspectul unei femei, mai ales datorita faptului ca poate reduce mult din anii care se vad pe ten sau din kilogramele in plus pe care le avem.

Insa, alegerea gresita a unei tunsori poate sa dejavantajeze foarte mult. astfel, o tunsoare nepotrivita poate da impresia ca ai capul mare sau fata prea rotunda sau prea lunga.

Tocmai de aceea, pentru femeile care vor sa mascheze unele dintre aceste trasaturi, sunt recomandate o serie de tunsori care au efectul de a subtia fata si de a intineri.

Poarta parul lung cu breton

Daca ai fata rotunda, parul lung cu breton te-ar avantaja cel mai bine pentru ca o astfel de tunsoare nu face decat sa subtieze fata si sa incadreze foarte bine chipul, scotand in evidenta trasaturile feminine.

Tunsorile cu breton penturu parul lung au devenit de-a lungul timpului chiar o semnatura a imaginii unor vedete.


Bretonul scoate in evidenta zambetul larg al oricarei femei si este apreciat ca fiind tipul de tunsoare cel mai feminin dintre toate.

Bretonul poate fi purtat si cu parul strans, dand un aer de scolarita si totodata poate fi purtat si la ocazii speciale pentru care doriti sa aratati ca o adevarata printesa.

 Poarta parul in scari

Tunsorile in scari se preteaza pentru femeile care doresc sa para mai tinere si sunt indicate mai ales pentru parul cu lungimea de cel putin pana la umeri. Aceste tunsori dau un aer strengaresc si tinar. 

TUNSORI IN SCARI PAR LUNG

TUNSORI IN SCARI PAR SCURT

 

 Poarta parul tuns bob

Tunsoarea bob este poate cea mai efeicienta in subtierea fetei, inse se preteaza mai ales femeilor care au gatul mai lung.

 

tunsori bob

 

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">timpau zincuta</cite>

    Citeşte! Numai citind mereu creierul tău va deveni un laborator nesfîrşit de idei şi imagini. – Mihai Eminescu

    Oportunitate pentru cei carora le plac cartile bune,dezvoltarea personala si materiala.

    Cere detalii trimitand textul INFO doar la adresa de email:zincuta2004@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *