28 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop luna februarie 2024. Ce îți rezervă astrele

Horoscop luna februarie 2024. Ce îți rezervă astrele

Horoscop luna februarie 2024. Citește horoscopul de luna aceasta pentru zodia ta. Află ce rezervă astrele pentru zodia ta.

Horoscop Berbec – februarie 2024

Te găsește în modul fluture social – mai ales că Mercur cel vorbăreț ajunge în zona ta de prietenie începând cu 5 februarie. Conectarea cu echipa ta este o prioritate acum, iar Luna nouă din 9 februarie poate extinde această dorință, permițându-ți să încurajezi mai multe colaborări și un sentiment mai mare de comunitate în viața ta. Munca în echipă face ca visul să funcționeze, așa că nu te teme să apelezi la colegii tăi pentru strălucirea și contribuția lor. Planeta care te guvernează, Marte, se alătură Soarelui în Vărsător câteva zile mai târziu, inspirându-te să te ridici ca lider și să mergi cu adevărat mai departe cu intențiile tale de Lună Nouă.

Vibrațiile devin introspective odată ce începe sezonul Peștilor pe 18 februarie, așa că petreceți ceva timp singur, reîncărcându-vă bateriile sociale. Singurătatea îți va face bine, deoarece o aliniere rară în semnul tău între Nodul Nord al Destinului și Chiron, vindecătorul rănit, te provoacă, de asemenea, să te confrunți cu amintiri dureroase din trecut. Poți transforma slăbiciunile în puncte forte dacă ești suficient de curajos să lucrezi prin ele, Berbec! Responsabilitățile pot apărea din senin săptămâna următoare, dar Luna plină din 24 februarie îți amintește să ai grijă de tine mai presus de orice. Dacă ai obiceiul de a-ți pune sănătatea pe primul loc, vei putea să gestionezi tot ceea ce apare fără să-ți sacrifici bunăstarea.

Taur – februarie 2024

Oportunitățile de carieră își pot lua cu adevărat zborul, conform horoscopului Taurului pentru 2024 februarie – atâta timp cât ești dispus să faci unele ajustări în zona ta de confort. Această lună găsește o grămadă de planete grupate împreună în ambițioasa ta casă a zecea, subliniind personalitatea ta cu vedere publică și motivându-te să urmărești obiectivele profesionale. Exploatează-ți autoritatea și nu-ți fie teamă să mergi împotriva curentului și să îmbrățișezi propriul stil de conducere. Lumea are nevoie de perspectiva ta unică! Luna nouă din 9 februarie este un moment deosebit de puternic pentru a face mișcări importante la locul de muncă, așa că planificați-vă în consecință.

Extinderea orizonturilor este, de asemenea, de bun augur în dragoste acum, deoarece planeta ta guvernatoare romantică, Venus, îi dă un sărut lui Uranus, cel care încalcă regulile, în semnul tău, în jurul momentului lunii noi. O întâlnire neașteptată sau o schimbare interesantă în relații ar putea da tonul pentru Ziua Îndrăgostiților. În timp ce munca ți-a dominat atenția în ultima vreme, te vei simți mai deschis la conexiuni sociale odată ce sezonul Peștilor va începe pe 18 februarie. Mercur vorbăreț urmează Soarele în sectorul tău de prietenie câteva zile mai târziu, așa că este un moment fabulos pentru a te aduna cu echipa ta sau pentru a te conecta în alt mod cu comunitatea ta. În cele din urmă, luna plină pământeană din 24 februarie te pune în contact cu pasiunile tale, aducând romantismul și creativitatea la noi înălțimi. Bucurați-vă de magie.

Horoscop Gemeni – februarie 2024

O paradigmă cu totul nouă se cristalizează în mintea și inima ta acum, iar horoscopul Gemenilor pentru luna februarie 2024 îți aduce oportunități de a-ți extinde și mai mult punctul de vedere. Luna începe cu Mercur, guvernatorul tău cosmic, care intră în casa ta filosofică a noua pe 5 februarie, ceea ce te îndeamnă să gândești în afara cutiei și să împingi limitele sistemului tău de credințe. Privind viața prin această nouă lentilă, poți profita pe deplin de energia Lunii noi, câteva zile mai târziu. Faceți pași spre interese mai înalte și fiți dispus să îmbrățișați dorințe neașteptate. Inima vrea ceea ce vrea, așa că ascult-o pe a ta.

Vânturile schimbării au bătut, iar odată ce începe sezonul Peștilor, pe 18 februarie, poți începe să cartografiezi câteva modalități creative de a aplica aceste noi moduri de gândire la calea și scopul vieții tale. Rezolvă problemele din carieră și fă un plan solid de creștere odată ce Mercur mental ajunge în sectorul tău profesional pe 23 februarie, dar folosește Luna plină din ziua următoare pentru a aborda emoțiile înăbușite din viața ta privată. Cum e sus, așa e jos, nu-i așa? Luna se încheie cu două cazimate puternice în ambițioasa ta casă a zecea – unul care îl implică pe Saturn cel harnic, iar celălalt pe Mercur cel logistic, guvernatorul tău cosmic – care promite noi începuturi puternice. Viitorul este în mâinile tale.

Horoscop Rac – februarie 2024

Horoscopul Racului din 20 februarie 2024 îți scrie o poveste puternică – dar va trebui să fii super realistă cu tine însăți dacă vrei un final de basm. Venus cea cochetă și Marte cel pofticios se amestecă în sectorul tău relațional în prima jumătate a lunii, evidențiind dinamica romantică și conexiunile senzuale. Descoperirile incitante, realizările sau schimbările de opinie din jurul datei de 7 februarie te-ar putea ajuta să îți dai seama ce îți dorești în dragoste. Luna nouă, două zile mai târziu, te face să sapi și mai adânc sub suprafața parteneriatelor tale, văzând lucrurile așa cum sunt, în loc de ceea ce vrei să fie. Ai încredere în intuiția ta, stabilește limite puternice și nu-ți fie teamă să-ți reajustezi regulile personale.

Profunzimea emoțională se intensifică la jumătatea lunii, când iubitorii cosmici Venus și Marte ating și ei misterioasa ta casă a opta. Acest stellium din Vărsător vrea ca scheletele să fie curățate din dulapul tău, imediat. Dar odată ce soarele trece în Pești acvatici pe 18 februarie, puteți începe să înotați din adânc și să vă înălțați spre noi înălțimi. Ultima porțiune a lunii este un moment incitant pentru a ieși din carapacea de crab și pentru a-ți explora interesele mai înalte. Luna nouă în Fecioară de pe 24 februarie te ajută să renunți la orice gânduri critice sau detalii care îți distrag atenția și care te împiedică să îți atingi aspirațiile.

Citeste si:  Joi, 15 septembrie 2016. Afla ce-ti rezerva astrele pentru ziua de astazi

Horoscop Leu – februarie 2024

horoscopul nostru pentru Leu pentru luna februarie 2024 este plin de energie relațională mare, și nu doar pentru că se apropie Ziua Îndrăgostiților! Sezonul Vărsătorului îți luminează zona partenerială, așa că luna nouă din 9 februarie este un moment prielnic pentru a-ți stabili intenții legate de dragoste. Gândește-te la dinamica relației tale ideale în afara limitelor așteptărilor altora și fii sinceră cu privire la ceea ce ai nevoie pentru a te simți liberă. Supraanalizarea romantismului nu este de obicei de ajutor, dar gândirea obiectivă poate fi. Încercați să ieșiți din sentimente pentru a vă vedea mai clar nevoile.

Ziua Îndrăgostiților se simte intensă, deoarece iubărețul Venus și luxuriantul Marte își unesc forțele cu Pluton, avid de putere, în casa a șaptea angajată de tine în acea săptămână. Dar odată ce începe sezonul Peștilor, pe 18 februarie, vei fi mai puțin interesat de banalitățile de la suprafață și mai interesat de conexiunile invizibile pe care le împărtășești cu oamenii din jurul tău – cum ar fi energiile și emoțiile. Folosiți Luna plină din 24 februarie pentru a vă șterge datoriile și pentru a vă îndeplini promisiunile. Luna se încheie cu două cazemate clarificatoare și galvanizatoare în misterioasa ta casă a opta. Există noi începuturi care se pregătesc sub suprafața sufletului tău, așa că deschide-ți inima la tot ceea ce subconștientul tău încearcă să-ți spună.

Horoscop Fecioară – februarie 2024

Dacă nu ai reușit să perfecționezi o nouă rutină zilnică în ianuarie, ai încredere că horoscopul Fecioarei pentru luna februarie 2024 îți aduce câteva oportunități în plus de a te organiza. Luna debutează cu Mercur, guvernatorul tău cosmic, care se alătură Soarelui în sectorul tău de muncă și de bunăstare, așa că reamenajează-ți calendarul, aranjează-ți programul și curăță-ți mintea de dezordine. Implementați câteva obiceiuri noi, sănătoase și inovatoare în viața dvs. sub Luna nouă din 9 februarie și gândiți în afara cutiei cu rutina dvs. Dacă ai vrut să experimentezi cu scufundări la rece, extragerea uleiului și yoga facială, acum este momentul!

Săptămâna premergătoare Zilei Îndrăgostiților este una romantică, deoarece amoroasa Venus din zona ta de întâlniri se armonizează cu sălbaticul Uranus și cu visătorul Neptun, aducând descoperiri de suflet și flirturi de tip fantezie. Vorbind de romantism, Soarele și Mercur se deplasează în sectorul tău de relații în a doua jumătate a lunii, punându-ți viața amoroasă în lumina reflectoarelor cosmice. Încearcă să te conectezi cu partenerii tăi la nivel emoțional și poartă conversații cu inima deschisă în ultima săptămână a lunii. Între Luna plină în semnul tău de pe 24 februarie și Cazimiul lui Mercur în zona ta de parteneriate de pe 28 februarie, vor exista tone de energie care te vor sprijini să vorbești despre dorințele tale.

Horoscop Balanță – februarie 2024

Datorită vibrațiilor sociale și savante ale sezonului Vărsător, horoscopul tău Balanță pentru februarie 2024 este plin de distracție, pasiune și motivație. Mercur vorbăreț se alătură Soarelui în casa ta cochetă a cincea pe 5 februarie, declanșând noi iubiri interesante, precum și unele idei la fel de strălucitoare. Ești plin de inspirație, așa că luna nouă din 9 februarie este momentul perfect pentru a-ți urma bucuria – fie că aceasta te conduce către o relație de basm sau către un demers creativ ultra-lucrativ. Planeta care te guvernează, Venus, se alătură acestei pleiade de planete în Vărsător pe 16 februarie, îndulcind orice noapte de întâlnire și ascuțindu-ți ochiul artistic. Dacă vrei să maximizezi vibrațiile romantice de Ziua Îndrăgostiților, sărbătorește cu câteva zile mai târziu.

Odată ce sezonul de vis al Peștilor începe pe 18 februarie, începeți să vă imaginați cum puteți da viață viziunilor dvs. interesante din sezonul Vărsătorului. Inima ta te va ghida spre următorii pași, dar depinde de tine să te organizezi suficient de bine pentru a-i face cu adevărat! Luna plină în Fecioară de pe 24 februarie te va ajuta, deoarece luminează orice blocaje sau blocaje spirituale care te-ar putea împiedica să îți actualizezi obiectivele. Ține-ți sub control criticul interior. Odată ce Cazimatele lui Mercur și Saturn vor atinge punctul culminant pe 28 februarie, probabil că vei avea o idee mult mai clară despre cum să avansezi din punct de vedere logistic și cum să te asiguri că eforturile tale produc rezultate de durată.

Horoscop Scorpion

Oricât de haotică ar fi viața, te poți întoarce întotdeauna acasă la tine, iar horoscopul Scorpionului pentru luna februarie 2024 ar trebui să-ți amintească acest lucru. Sezonul Vărsătorului învârte o mulțime de energie în sectorul tău familial, împingând în prim-plan chestiunile domestice și amintirile sincere. Luna nouă din 9 februarie este un moment puternic pentru a întoarce o nouă pagină atunci când vine vorba de a lucra cu aceste sentimente sensibile. Odată ce Marte și Pluton – conducătorii tăi planetari tradiționali și moderni – vor forma o conjuncție rară de Ziua Îndrăgostiților, vei fi mai motivat ca niciodată să te ocupi de bunăstarea ta emoțională.

Există inimi și flori la orizont în această lună, de asemenea. Iubitorii cosmici Venus și Marte vibrează cu zonele tale romantice și de relații în săptămâna premergătoare zilei V-Day, ceea ce determină întâlniri neașteptate de la inimă la inimă și unele fantezii de vis din dormitor devenite realitate. Odată ce soarele înoată în emoționalul Pești, pe 18 februarie, vei fi inspirat să aduci mai multă pasiune și sentiment în situațiile tale – și poate și un optimism de care ai mare nevoie! Intri în contact cu lucrurile care îți aprind cu adevărat focul, Scorpionule, așa că renunță la grijile legate de ceea ce cred ceilalți în timpul Lunii pline din 24 februarie.

Citeste si:  Horoscop complet vineri, 17 octombrie, si pentru weekend. Cer rezerva astrele fiecarei zodii

Horoscop Săgetător – februarie 2024

Este timpul să te distrezi, pentru că horoscopul Săgetătorului pentru luna februarie 2024 aduce oportunități interesante de a te conecta cu ceilalți pe parcursul primei jumătăți a lunii. Mercur cel vorbăreț ajunge în sectorul tău de comunicare pe 5 februarie, așa că lasă-te prins în discuțiile de grup și ia un pahar cu prietenii pe care nu i-ai văzut în ultima vreme. Luna nouă din Vărsător, câteva zile mai târziu, aduce noi conversații și idei care te inundă. Împărtășește-ți liber gândurile, pentru că oamenii vor să audă ce ai în minte! Odată ce Marte motivat și Venus dulce se alătură petrecerii din Vărsător în jurul Zilei Îndrăgostiților, vei putea cu adevărat să acționezi conform intențiilor tale și să te aliniezi la valorile tale.

Sezonul Peștilor începe pe 18 februarie, iar energia acestui semn de apă emoțional te va atrage direct în sentimentele tale. Viața ta socială a fost rezervată și ocupată, așa că această ultimă porțiune a lunii este un moment bun pentru a te relaxa acasă și a te ocupa de tot ce se întâmplă în inima ta. În plus, verificarea cu tine însuți este bună, deoarece Luna plină din 24 februarie ar putea aduce chestiunile legate de carieră la un punct culminant – așa că fii gata să sari pe oportunitățile profesionale cât sunt fierbinți sau să stingi incendii la locul de muncă dacă drama începe să bubuie

Horoscop Capricorn – februarie 2024

Pregătește-te să te manifești, pentru că horoscopul Capricornului din 2024 februarie îți amintește cât de puternic ești. Amorosul Venus și luxuriantul Marte își petrec prima jumătate a lunii în semnul tău, ceea ce te face deosebit de atrăgătoare și te motivează suplimentar să îți urmărești dorințele. Un flirt palpitant ar putea să-ți atragă atenția în jurul datei de 7 februarie, pregătind terenul pentru o Zi a Îndrăgostiților interesantă. Dar nu te lăsa prea mult distrasă, deoarece Luna Nouă, două zile mai târziu, este despre bani, dragă. S-ar putea să fii surprins de o mărire de salariu sau de o oportunitate neașteptată de a-ți spori fondurile, și este un moment fabulos pentru a pune la punct un buget solid.

Să acționezi în vederea atingerii obiectivelor tale blingy de Lună Nouă devine mai ușor la mijlocul lunii, așa că ia-ți geanta! Fă-ți timp pentru socializare odată ce începe sezonul Peștilor pe 18 februarie, deoarece soarele va începe să îți lumineze zona de comunicare, conferindu-ți o energie prietenoasă și plină de viață. Programul tău s-ar putea să se aglomereze rapid cu ore fericite și întâlniri, dar Luna plină în Fecioară de pe 24 februarie îți amintește să nu-ți pierzi din vedere aspirațiile tale de anvergură. Câteva zile mai târziu, Soarele se alătură conducătorului tău cosmic Saturn pentru a forma un cazimi, dând cuvintelor tale mai multă greutate și putere. Vorbiți din inimă, deoarece oamenii vor ține minte ceea ce aveți de spus.

Vărsător – februarie 2024

Soarele se află în semnul tău în primele săptămâni ale lunii, așa că horoscopul Vărsătorului din februarie 2024 îți pune în lumină puterea ta de vedetă. Planeta intensă Pluton a reintrat recent în semnul tău, iar Mercur logic o ajunge din urmă pe 5 februarie. Viziunea ta cu raze X este activată acum, așa că ai încredere în intuiția ta și mânuiește-ți cuvintele cu înțelepciune. Luna nouă din 9 februarie în semnul tău este șansa ta de a-ți stabili obiective care să spargă barierele. Este timpul să te ridici la un nivel superior, să-ți arborezi steagul de ciudat și să-ți faci propriile reguli.

Romanticul Venus și luxuriantul Marte intră în semnul tău chiar în preajma Zilei Îndrăgostiților, sporindu-ți sex-appeal-ul și făcându-te misterios de irezistibil. Vor forma o conjuncție perfectă pe 22 februarie – singura pe care o vor face în acest an – așa că este un moment excelent pentru a alerga după ceea ce ai în inimă. Banii sunt și ei în mintea ta în această ultimă treime a lunii, pe măsură ce Soarele și Mercur încep să-ți activeze sectorul financiar. Puterile tale de manifestare sunt la înălțime sub Luna plină din 24 februarie, așa că folosește energia sa iluminatoare pentru a elimina orice blocaje mentale sau emoționale care te împiedică să îți îmbrățișezi pe deplin dorințele materiale sau romantice.

Pești – februarie 2024

Horoscopul tău din Pești pentru februarie 2024 începe puțin somnoros – dar odată ce începe sezonul zilelor tale de naștere, se desfășoară noi începuturi magice. Dulcele Venus și impertinentul Marte se amestecă în sectorul tău de prietenie în prima jumătate a lunii, ceea ce face mai ușor să te conectezi cu oamenii din jurul tău. Acestea fiind spuse, s-ar putea ca bateria ta socială să se simtă ca și cum se epuizează rapid, așa că petrece luna nouă din 9 februarie recuperând odihna și conectându-te cu latura ta spirituală. Puțină singurătate și timp de liniște îți vor face bine.

S-ar putea să simți că vrei să păstrezi lucrurile la rece de Ziua Îndrăgostiților, și asta este bine, pentru că sezonul Peștilor începe pe 18 februarie – ceea ce înseamnă că lumina reflectoarelor cosmice este oficial asupra ta, dragă Pește! Vorbărețul Mercur ajunge în semnul tău câteva zile mai târziu, aducând o sumedenie de idei noi și un aflux de energie socială. Luna plină de pe 24 februarie servește ca o verificare a relațiilor tale, așa că, dacă apar probleme, concentrează-te pe a fi pragmatic și real, în loc să lași emoțiile să se dezlănțuie. Cazimatele clarificatoare ale lui Mercur și Saturn în semnul tău din 28 februarie îți vor facilita exprimarea adevărului și asumarea responsabilităților.

Credit foto: freepik.com

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: