19 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTUNSORIVIDEO EXPLICATIV Cum sa te filezi singura, cu lama

VIDEO EXPLICATIV Cum sa te filezi singura, cu lama

Pentu multe dintre noi devine din ce in ce mai inaccesibil sa ajungem la coafor.

Pe langa acest lucru, este posibil si ca preturile sa fie prea mari in unele cazuri.

In ziua de zi exista metode de a avea grija de tine acasa. Fie ca este vorba de tunsori sau despre machiaje profesioniste, exista modalitati sa le realizati acasa.

 Astazi va vom prezenta un videoclip in care vi se explica pas cu pas cum sa realizati singure un filaj profesionist, folosind o simpla lama de barbierit. 

Insa tunsorile filate sunt dedicate in special femeilor care agreaza tunsori pentru parul lung sau tunsori pentru parul scurt, dar care au parul drept.

Femeile cu par ondulat nu se prea pot baza pe acest tip de tunsori, avand in vedere ca se bazeaza pe o forma in scari a manunchurilor de par.

Asadar, tunsorile filate sunt apreciate de femei care prefera tunsori bob filate, tunsori pentru parul drept filate sau tunsori pentru parul scurt filate pentru ca acest tip de tunsori este menit sa scoata in evidenta, in primul rand, ochii unei persoane.

Acest lucru se intampla datorita faptului ca suvitele de par incadreaza foarte bine fata, prin formele varfurilor. Totodata, tunsorile filate sunt potrivite si pentru femeile care prefera tunsori pentru fata patrata, pentru ca ajuta foarte mult la indulcirea mandibulei.

Cuvintele fiind de prisos, va lasam sa urmariti imaginile si sa ne spuneti daca procedeul merge.

Cum sa te tunzi si filezi singura. Videoclip explicativ

Tunsori filate

 VIDEO

Citeste si:  Tunsori sexy

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: