19 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăDIETEAsa a slabit Nicoleta Luciu dupa sarcina!

Asa a slabit Nicoleta Luciu dupa sarcina!

Nicoleta Luciu a fost invitata in emisiunea TV a lui Carmen Bruma unde a vorbit deschis despre felul in care a reusit sa dea jos kilogramele in plus pe care le-a acumulat dupa nastere.

Bruneta a recunoscut ca a apelat si la infometare, desi acest lucru nu este indicat, tocmai pentru a reusi sa ajunga din nou la masurile pe care le avea inainte.

Ea a povestit ca a evitat proteinele animale dar a recunoscut si ca efortul fizic pe care l-a depus in cadrul emisiunii Dansez pentru Tine a ajutat-o foarte mult.

„Anul trecut, am zis ca daca plec în vacanta voi veni cu 5-6 kilograme în plus, o sa trec la un regim drastic si mi-am zis sa nu consum carne si lactate. Timp de opt luni am facut lucrul acesta si s-a simtit si la textura pielii si la sanatate si la celulita. Cum am început sa manânc din nou proteina animala, gen porc, imediat s-a simtit. Am încercat regimul vegetarian timp de opt luni si am zis ca sa nu ma mai îngras, ca mai aveam câteva kilograme de dat jos si am reusit, iar de atunci nici ca nu m-am mai îngrasat. Am intrat la Dansez pentru tine, am facut foarte mult efort fizic si de atunci nu m-am mai îngrasat”, a spus Nicoleta Luciu.
7 gustari sub 100 de calorii pentru o silueta perfecta

 

Articolul precedent
Articolul următor
Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: