Va prezentam o reteta deosebit de gustoasa, un aperitiv foarte bun care se prepara foarte usor.
Ingrediente
200 gr de piept de pui
300 gr de branza dulce
2 linguri iaurt
4 ardei grasi
25 gr unt
1 legatura de ceapa verde (cande se gaseste)
2 oua
sare
piper
Mod de preparare
Ouale se fierb tari. Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare , timp de aproximativ 30 de minute.
Intre timp se mixeaza branza cu iaurtul. Separat se freaca untul cu galbenusurile fierte. Cele doua paste se omogenizeaza.
Albusurile , ceapa si pieptul de pui se toaca marunt si se incorporeaza in crema de branza. Se condimenteaza si sareaza gupa gust.
Ardei, curatati de cotoare si semntie, sunt umpluti cu crema dup acare ii introducem in frigider pentru cel putin o ora.
Se taie in rondete groase de 2-3 cm si se orneaza cu ce doriti, salata verde, masline , depinde cat de inventive sunteti.
Aceasta reteta poate fi si dietetica daca se foloseste branza degresata, iaurt degresat si nu se pune sare.