Este un desert usor care poate fi servit dupa un meniu mai consistent.
Acesta reteta este usor de preparat dar succesul ei depinde de atentia la detalii, cum ar fi sa curatati bin eciaj ade la kiwi, apoi sa il taiati in felii subtiri. Nectarinele se curata de samburi dar nu si de coaja. Mango se curata de coaja, se taie in doua, se inlatura semintele si apoi se taie cuburi.
Ingrediente pentru 4 portii
2 nectarine
2 kiwi
1 mango
150 grame de capsuni (daca se gasesc)
1 lamaie
zahar brun
rom alb
1 ananas
Mod de preparare
Se taie fructele in bucati si se face o salata de fructe care se amesteca cu 2 linguri de zahar, un paharel de rom si zeama de la lamaie. Se pune la rece pana se pregateste ananasul.
Se taie o bucata de 3-4 cm din ananas, din partea de sub frunze. Se scoate miezul, cu ajutorul unui cutit, cu care se taie in interiorul fructului, de-a lungul peretilor, cu grija, sa nu taiati coaja.
Miezul scos se taie in cuburi si se amesteca cu celelalte fructe cu care va fi umplut ananasul. CU acest amestec se umple ananasul care se tine la rece pana se serveste.