13 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATE5 sporturi pentru frumusetea si sanatatea ta. Afla ce ti se potriveste

5 sporturi pentru frumusetea si sanatatea ta. Afla ce ti se potriveste

Inrolare trafic.ro

Sportul joaca un rol important in viata ta. Iti mentine corpul si mintea in forma si iti imbunatateste starea de spirit. Asta nu inseamna ca trebuie sa te antrenezi zi si noapte ci doar ca trebuie sa incorporezi in stilul tau de viata un sport.

1. TenisTenisul este un mod perfect de a face exercitii si te ajuta sa te incarci cu emotii pozitive. Tenisul este un sport usor si nu necesita mari investitii in echipament. O racheta si cateva mingi si esti gata de jucat. Racheta o poti cumpara si second-hand si astfel mai salvezi cativa bani. In caz ca nu ai cu cine sa joci, mergi la cel mai apropiat parc si joaca la perete. Acest exercitiu te ajuta sa scapi de stres si sa te simti mai bine.

2. Badminton

Desi exista tendinta de a-l confunda cu tenisul acesta este un sport destul de diferit din punct de vedere al solicitarii. In loc de minge vei folosit un fluturas. Desi pare simplu la prima vedere, badmintonul este un sport solicitant si distractiv. Spre deosebire de tenis, badmintonul poate fi jucat oriunde, chiar si la un picnic.

 

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro  ( http://goo.gl/zoTWI8  )

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: