15 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEVrei ca produsele de infrumusetare sa reziste mai mult? Iata ce trebuie...

Vrei ca produsele de infrumusetare sa reziste mai mult? Iata ce trebuie sa faci

Inrolare trafic.ro
De cele mai multe ori, reusesti sa termini produsele de infrumusetare inainte de expirarea termenului de valabilitate inscris pe ambalajul lor. Exista insa situatii in care esti nevoita sa le arunci dupa doar cateva utilizari, fie pentru ca se usuca, fie pentru ca se ingroasa ori isi schimba mirosul. Noi te invatam cum sa le maresti termenul de valabilitate si sa le pastrezi in conditii adecvate, prin cateva trucuri la indemana!


1. Adauga solutie salina in mascara

Mascara este un produs de machiaj care are un termen de valabilitate de 3-4 luni. Multe persoane se gasesc in situatia de a-si cumpara un produs nou, dupa doar 1-2 luni de utilizare, din cauza ca se usuca si devine greu de aplicat. Daca vrei sa faci mascara sa reziste mai mult, aplica 4-5 picaturi de solutie salina in momentul in care constati ca incepe sa se ingroase. O va subtia si ii va mari termenul de valabilitate cu cel putin inca 1-2 luni.

2. Tine parfumul in spatii reci si intunecate

Daca vrei ca parfumul sa-si pastreze mai mult timp miresmele, tine-l in locuri racoroase si intunecate. Daca este tinut in bataia razelor soarelui, produsul isi va schimba mirosul si nu va mai persista atat de mult pe piele.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro ( http://goo.gl/UvUvQz  ) 
Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: