26 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEVedete fascinant de atractive care si-au acceptat imperfectiunile

Vedete fascinant de atractive care si-au acceptat imperfectiunile

Defectele fizice sunt extrem de comune, toata lumea le are. Noi ne-am decis sa facem o lista cu vedetele de la Hollywood care si-au recunoscut imperfectiunile, dar le folosesc in asa fel incat nimeni nu le observa.

Keira Knightley
Keira este criticata pentru bustul ei mic, insa nu considera ca are nevoie de interventii chirurgicale. Pentru a-si mari vizual bustul, actrita poarta topuri voluminoase. Asta nu inseamna ca este rusinata de aspectul ei fizic, la fel de des poarta si matasuri stramte care adauga eleganta imaginii sale

Beyonce
Datorita numerosilor ani de dans, picioarele sale sunt foarte voluptoase. Chiar si atunci cand slabeste, coapsele ei arata la fel. Insa, doar Beyonce vede asta ca pe un defect: milioane de fani ar da orice sa aiba o asemenea forma feminina.

Drew Barrymore
Cand paparazzi au publicat poze cu Drew Barrymore, toata lumea a fost uimita sa vada ca are burtica. Nimeni nu a crezut ca are probleme de greutate.

Christina Aguilera
Christina are o forma voluptoasa si fata de papusa. Putina lume stie ca aceasta diva sexy a avut probleme cu picioarele ei scurte. Nimeni nu este atent la acest aspect al fizicului sau.

Eva Longoria
Fizicul Evei Longoria este absolut splendid. Putea fi un simbol al perfectiunii daca nu avea aceasta piedica: un posterior plat. Este greu de observat deoarece Eva prefera haine cu un posterior voluminos si uraste sa faca poze in blugi stramti.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: