30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERVa fi haos in Romania?! Profetia lui Arsenie Boca pe care foarte...

Va fi haos in Romania?! Profetia lui Arsenie Boca pe care foarte putini oameni o stiu! Ce se va intampla

Despre Arsenie Boca, Parintele Ardealului, s-au spus multe de-a lungul timpului, insa putini sunt cei care cunosc profetia pe care a lasat-o acesta despre Romania.

Mai exact, Arsenie Boca a prezis ca Bucurestiul la fi sters de pe harta Romaniei, in urma unui cutremur incredibil. „Se va oua de doua ori, iar la a treia ouare, marele oras va fi sters de pe fata pamantului pentru pacatele lui”, a spus parintele.

De asemenea, el a prezis alte doua cutremure care au lovit Bucurestiul in secolul XX. El le-a definit precum „cele doua ouari”, pentru ca atunci cand timpul va veni, o a trei se va produce si va pune intreg orasul la pamant.

De asemenea, Arsenie Boca a prezis si sfarsitul comunismului si inceputul unei ere mult mai dificile:

„Zdreanta rosie, secera si ciocanul, steaua cu cinci colturi o sa dispara, dar va veni steaua cu sase colturi, anarhia, si va fi vai si amar de lume (…) Asta va fi peste multi ani, si noua, Dumnezeu nu ne va harazi sa vedem acele vremi (…) Mie nu-mi va fi dat sa vad, dupa sarbatoarea desarta a victoriei, cati dintre cei drepti au mai ramas. Caci dupa aceasta victorie desarta, putini dintre cei drepti vor fi in picioare si la sarbatoare. Peste tot vor fi naimiti (vanduti dusmanului) si abia atunci va incepe o noua lupta, fara jertfa de sange, dar la fel de lunga ca si cea pe care am inceput-o noi acum!”

Citeste si:  Rosteste rugaciunea de multumire si-ti vei usura sufletul

„Zdreanta rosie”, adica comunismul, a apus de mai bine de 20 de ani si a fost inlocuit cu capitalismul. Steaua cu sase colturi este simbolul reprezentativ al masoneriei. In consecinta, ei sunt cei care controleaza acest capitalism si aceasta pseudodemocratie. Arsenie Boca s-a referit la perioada aceasta in care ne ducem existenta.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: