1 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăARTICOLEUtile pentru tine: 21 sfaturi ca sa treci cu bine peste furtuna...

Utile pentru tine: 21 sfaturi ca sa treci cu bine peste furtuna de zapada

O furtuna de zapada poate aduce dupa sine o multime de probleme, prevazute cat mai ales neprevazute: caderea electricitatii, probleme serioase de transport si chiar nevoi medicale.

O furtuna severa de zapada, ca cea traita zilele acestea de noi toti, te poate retine de la activitatea normala zilnica chiar si trei zile sau mai mult.

Nu te poti pune cu natura dezlantuita si sentimentul ca nu ai ce face, nu niciun control sau putere te poate da peste cap. Mai ales daca ai de ajuns in locuri importante pentru tine. Si asa este, nu prea ai ce face. Insa exista o serie de lucruri pe care le poti face ca sa te protejezi tu si intreaga ta familie pana cand pericolul a trecut:

  1. Urmareste stirile mult mai des ca inainte. Programele tv ti vor furniza informatii foarte des cu privire la evolutia furtunii de zapada, ca sa stii nivelul de intindere in timp al ei si sa nu te aventurezi cu masina sau in zone unde se stie ca sunt drumuri blocate. Au fost zilele trecute copiii foarte mici blocati in masini cu orele si care cu greu au fost salvati de echipajele SMURD sau de dezapezire. Vieti de copii puse in pericol – iata ceva ce cu siguranta nu vrei sa ti se intample.
Citeste si:  9 colegi de serviciu de care trebuie sa te feresti

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: