30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăSANATATEULTRA protecție pentru un organism fortificat -noua gamă Vitabiotics -

ULTRA protecție pentru un organism fortificat -noua gamă Vitabiotics –

Sezonul rece este, de obicei, o provocare pentru sistemul imunitar. În fața schimbărilor meteo, dar și a abundenței de virusuri și viroze, ne putem simți obosiți, slăbiți, fără vlagă, semn că organismului îi lipsesc anumite substanțe care îl apărau în fața acestor factori.

Din grija fata de fiecare dintre noi, Vavian Pharma  lansează gama Ultra, cu 4 produse premium, menite să susțină sistemul imunitar și sănătatea noastra,  prin aportul de vitamine esențiale organismului.

Ultra Vitamina B Complexinclude toate cele 8 vitamine B esențiale în procesele fiziologice din organism: tiamina (B1), riboflavina (B2), niacina (B3), piridoxina (B6), acidul folic (B9), ciancobalamina (B12), acidul pantotenic (B5) și biotina (B7). Complexul contribuie la menținerea sănătății sistemului imunitar, sistemului circulator și al inimii, sistemului nervos,dar și la eliberarea de energie.

vitabiotics ultra vit B

Ultra Vitamina Cvitamina C cu eliberare prelungită și bioflavonoide din citrice adăugate pentru absorbție și eficiență maximă. Este indicată în specialpentru stimularea sistemului imunitar, de la primele semne de raceală sau gripă, dar și persoanelor care fac sport, persoanelor peste 50ani, celor care au un stil de viață dezordonat, fumătorilor activi sau pasivi, vegetarieni și vegani.

vitabiotics ultra vit B

Ultra Vitamina Dîn doza optimă pentru sănătate 1000UI per tb – deficitul de vitamina D afectează aproximatix 30% din populația României. Produsul este recomandat persoanelor vârstnice (modificările din structura pielii  aparute in urma îmbătrânirii determină scăderea sintezei de vitamina D), persoanelor cu ten mai închis, dar și celor cu simptomele: rezistență scăzută la infecții, dureri osoase, afecțiuni tiroidiene,obezitate, diabet zaharat tip 2 refractare la tratament și dietă.

Citeste si:  De ce si cum te ajuta sa slabesti un somn bun

vitabiotics ultra vitD

Ultra Magneziuesențial în buna funcționare a peste 300 enzime din organism – este indicat în special pentru:persoane cu stil de viață dezordonat, care se simt obosite sau cu un dezechilibru emoțional, persoane peste 50 ani, cu hipertensiune arterială, afecțiuni cardiace, diabet zaharat, osteoporoză, boli psihice, afecțiuni neuromusculare.

vitabiotics ultra MG

Prețuri recomandate:

Ultra Vitamina B Complex –  18 lei

Ultra Vitamina C –29 lei

Ultra Vitamina D –28 lei

Ultra Magneziu –24 lei

Gama Ultra se găsește în farmacii

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: