26 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATEUleiul natural care te vindeca de micoza unghiilor

Uleiul natural care te vindeca de micoza unghiilor

In sezonul estival, unghiile tale sunt mai predispuse la tot felul de micoze. In cazul in care observi ca unghiile de la maini sau picioare isi schimba culoarea si se ingroasa este posibil sa fie vorba de o micoza (o boala micotica manifestata prin infectarea unghiilor sau a pielii de sub unghie).

Uleiul de oregano este unul dintre cele mai eficiente remedii naturiste. Are proprietati fungicide puternice si te scapa de problemele unghiilor intr-un timp scurt.

Uleiul de oregano contine o substanta numita carvacrol, aceasta inhuba cresterea si inmultirea bacteriilor. Atunci cand mergi la farmacie sa cumperi ulei de oregano sa te asiguri ca are un continut de carvacrol de cel putin 70%.

Remediul este unul simplu, se recomandat sa incepi tratamentul de la primele semne de infectie si sa aplici cate doua picaturi de ulei pe unghiile afectate, dar si pe cele sanatoase (pentru a evita raspandirea bacteriilor).

Dupa aplicarea uleiului, se maseaza unghiile, iar in scurt timp ar trebui sa se vada rezultatele. Unghia incepe sa-si revina la culoarea normala, naturala.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: