Search for content, post, videos

Culori par toamna-iarna 2012-1013

Sezonul de toamna-iarna 2012-2013  va fi cat se poate de colorat atunci cand vine vorba de culoarea parului.

Acest lucru se intampla tocmai datorita faptului ca stilistii vin cu propuneri indraznete si foarte provocatoare pentru culorile parului care se preteaza acestei perioade.

La nivel mondial, se observa patru tendinte de culoare, fie ca este vorba de femei care prefera tunsori pentru parul lung sau tunsori pentru parul scurt.

Suvite chocolate pentru blonde

Pentru a intra in ton cu vremea, blondelor li se sugereaza sa adopte o culoare aramie, pe alocuri. Astfel, se pot realiza o serie de suvite ciocolatii, chiar daca preferi tunsorile rebele sau cele sau tunsorile clasice

Parul caramel

Acest tip de culoare este indicat in special pentru brunetele care prefera tunsorile cu breton sau tunsorile pentru fata patrata. Nuantele de caramel ajuta la integrarea in coloritul aramiu al naturii si scot in evidenta calitatile ochilor vostri, asa cum nu s-a mai intamplat pana acum.

Bucle arama

Ingrijirea parului cret sau ondulat este mereu o problema. Tocmai de aceea stilistii ne sfatuiesc, pe cele care preferam tunsori pentru parul ondulat,  ca in acest sezon sa ne axam pe o singura culoare, in cazul in care avem parul ondulat, pentru a nu-l supune la tratamente prea puternice Si acea culoare este aramiul, pentru ca se preteaza foarte frumos cu frunzele uscate ale toamnei. 

Violet blond

La fel ca si in cazul femeilor cu parul ondulat si blondele au uneori parul sensibill. Asa ca daca doriti sa il tratati usor, fara sa actionati asupra lui cu o cantitate mare de vopsea, puteti oricand sa va axati pe un violet deschis.

<

2 comments

  • <cite itemprop="author">KATY</cite>

    MIE MI-A PLACUT ROSCATA…

  • <cite itemprop="author">sava</cite>

    e belea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *