Search for content, post, videos

Suvite par si tunsori

 

   Fara indoiala, coafurile cu suvite au fost la moda in ultimii ani si vor fi inca la moda vreme buna de acum incolo, multe femei, in special cele mai tinere alegand sa-si poarte parul astfel. 

   Fie ca este vorba de suvite de mai multe culori fie ca alegem o singura nuanta care sa iasa in evidenta fata de culoarea normala a parului, suvitele sunt o optiune pentru femeile care vor sa aleaga ceva mai tineresc, mai indraznet, nicidecum formal sau clasic. Mai mult, suvitele se pot adapta atat parului blond, brun sau negru cat si parului scurt, mediu sau lung, practic neexistand limite, singura fiind data doar de imaginatia ta sau a stilistului la care vrei sa mergi.

   Pentru ca intotdeauna Lyla.ro se gandeste la tine si incearca sa te ajute atunci cand dai de greu, in cele ce urmeaza iti oferim un catalog de tunsori, coafuri si frizuri cu suvite din care sa iti poti alege modelul preferat in functie de culoarea si lungimea parului tau.

   Galerie suvite par tunsori si coafuri 

 

Suvite par blond cu varfurile negre

 

Suvite roscate par inchis

suvite roscate par saten

suvite mov par blond platinat

Suvite cafea cu lapte par blond 

suvite par blond

suvite roscate par blond

Suvite diferite culori

suvite diferite culori suvite par suvite violet mov suvite roscate suvite curcubeu suvite par tigru suvite par suvite par brunet suvite par roscat suvite par

Suvite par tunsoare asimetrica

suvite par suvite par

Suvite mov par blond

suvite par

Suvite culoarea cafelei par blond

Suvite culoarea cafelei par blond

 

Mai multe galerii cu: Tunsori par scurt, Tunsori par mediu, Tunsori par lung

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *