1 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăMAMICITu stii sa iubesti? 7 moduri puternice sa iti arati iubirea fata...

Tu stii sa iubesti? 7 moduri puternice sa iti arati iubirea fata de copilul tau

Copiii nostri sunt cadoul cel mai de pret pe care viata ni-l poate face. Cu toate astea, cadoul nostru cel mai de pret pentru ei este iubirea noastra.

Usor de zis insa uneori greu de aratat. Sau mai exact de facut. Stiati ca multi parinti pur si simplu nu stiu cum sa isi arate iubirea fata de copil de asa natura incat el sa o si simta dar sa il si asculte si respecte in viata de zi de zi?

Si din acest motiv isi infraneaza ceeace instinctiv simt ca trebuie sa faca sau sa fie, ca sa reuseasca sa aiba autoritate in fata celui mic? Nu are nicio legatura un aspect cu celalalt, din contra. O iubire de parinte corect aratata, care ajunge la destinatar cu bine, asigura si platforma de educatie mult dorita de parinti.

Iar un copil care se stie iubit este un copil fericit, armonios si echilibrat, stii asta deja.

Iata 7 feluri prin care iti poti arata, fara rezerve, iubirea pentru copilul tau, care il vor ajuta sa porneasca in viata cu o fundatie solida la baza, facuta chiar de tine, potrivit lui Steve Brunkhorst, autor motivational si trainer profesionist pentru dobandirea succesului in viata.

  1. Petrece timp cu copiii tai
Citeste si:  Obiceiul periculos pe care 90% din parintii il fac cu copiii in masina

Timpul este darul cel mai plin de iubire pe care il putem da copiilor nostri. El ne permite sa facem schimb de idei, de emotii, de experiente, de cuvinte care ii ajuta pe copii sa se dezvolte si sa invete sa comunice. Joaca-te cu copilul. Intra in lumea lui. Afla despre personajele pe care el le indrageste.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: