22 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERTrucul care te ajuta sa impiedici depunerea prafului pe mobila

Trucul care te ajuta sa impiedici depunerea prafului pe mobila

Praful se depune cu usurinta si trebuie sters destul de des, iar acest lucru devine enervant. Pe langa faptul ca este inestetic, praful poate afecta caile respiratorii.

In cazul in care te-ai saturat de produsele de curatenie existente pe piata si ai vrea sa mergi pe o varianta naturala, te invatam un truc ieftin care te va ajuta sa indepartezi praful de pe suprafata mobilierului si il va tine la distanta.

Daca nu stiai pana acum, glicerina este folosita in hotelurile de lux din intreaga lume si chiar si in muzee, pentru a indeparta praful nedorit.

Glicerina este ideala si pentru curatarea oglinzilor sau a suprafetelor lacuite si din acest motiv o recomandam cu incredere.

Citeste si: Motivul pentru care este bine sa stergeti des oglinzile din casa

Tot ce trebuie sa faci este sa pui putina glicerina pe o laveta din microfibra si sa stergi foarte bine suprafetele acoperite cu praf.

In cazul in care parchetul tau nu are luciul de la inceput, tot glicerina poate ajuta. Se dilueaza cateva picaturi de glicerina in apa cu care cureti parchetul, iar acesta isi va recapata aspectul lucios si ingrijit.

De azi inainte, glicerina este aliatul tau in lupta cu praful, dar si cu suprafetele mate ale parchetului.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: