27 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETETrebuie să vezi ce s-a întâmplat când această femeie și-a pus miere...

Trebuie să vezi ce s-a întâmplat când această femeie și-a pus miere pe față

Dacă te-ai mai confruntat cu erupții, eczeme sau dermatită, atunci știi cât de frustrant este procesul de vindecare.

Ori cheltui o mică avere și timp la dermatolog, ori cheltui o mică avere și furie pe miracole de la drogherie, ori te ascunzi în casă.

Dacă îți spun că soluția pentru tenul tău stă în borcanul de miere? Conform unei femei de pe Reddit, tratamentul pentru tenul ei a fost un borcan de miere.

Într-un post denumit „Am scăpat de dermatită cu miere,” o utilizatoare a acestei platforme a postat patru poze cu tenul ei înainte de tratament, după o săptămână, două săptămâni și după o lună, cu o diferență considerabilă în fiecare poză.

Când această femeie a descoperit un mic studiu care arată cum 30 din 30 de persoane au scăpat de condițiile tenului, folosind o mască de miere organică timp de 3 ore pe zi, da, una nu, s-a decis să o testeze. După ce s-a spălat pe față cu un săpun blând, a masat un strat subțire de miere pe față și l-a lăsat timp de 3 ore.

„Nu-mi vine să cred cât de repede a funcționat. Planuiesc să continui acest tratament până când dispar toate urmele, apoi să folosesc această mască săptămânal timp de 6 luni, așa cum indică studiul, pentru a preveni reapariția condiției,” declară aceasta.

Citeste si:  Cat de sanatoasa esti in functie de cate ori faci sex pe luna

 

 

 

 

 

 

 

Dacă ți se pare imposibil, te înțelegem, însă există dovezi științifice cum că mierea are puteri magice împotriva acneei și dermatitei. Mierea are proprietăți antibacteriene cunoscute.

Bineînțeles, toată lumea este diferită, așa că ceea ce a funcționat pentru această doamnă poate să nu funcționeze pentru tine, însă încercarea moarte n-are.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: