13 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATETratamente naturale pentru depresie

Tratamente naturale pentru depresie

Inrolare trafic.ro

În ultimii ani, stresul şi stilul de viaţă dezechilibrat au determinat o creştere alarmantă a cazurilor de depresie. 

Daca te confrunti cu stari de oboseala, lipsa somnului, irascibilitate, scaderea stimei de sine sau plangi mai mult, este posibil sa suferi de o usoara depresie.

Cauzele pentru care tot mai multe persoane se plang ca nu pot dormi noaptea variaza de la om la om, dar se pare ca toate au un numitor comun si anume indisciplina, lipsa unui program riguros de somn care sa fie respectat indiferent de circumstante.

Desi uneori pare a fi mai usor sa luam o pastila antidepresiva, totusi efectul acesteia este limitat in timp si de cele mai multe ori nu trateaza cauza, ci doar efectul.

Astazi iti propun un top a trei antidepresive naturale pe care le poti folosii in siguranta:

Omega 3. Aceasta substanta o puteti gasi in peste, varza, in uleiuri naturale de in sau rapita si in nuci. Acesta reduce simptomele depresive.

Sunătoarea. Sunatoarea este unul dintre antidepresivele naturale cele mai eficiente. Organizatia Mondiala a Sanatatii a recunoscut oficial eficacitatea sunatoarei in tratamentul depresiei usoare.

Menta. Cu ajutorul mentei pot fi combătute stările de oboseală accentuată frecvent asociate cu depresia. Curele cu ceai de menta se recomanda pană la disparitia starii de oboseala.

 

Citeste si:  Excesul in greutate poate fi bun pentru tine, mai ales dupa un atac de cord

 

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: