23 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPTop zodii razbunatoare! Ai grija sa nu le ranesti

Top zodii razbunatoare! Ai grija sa nu le ranesti

Inrolare trafic.ro

Exista cateva zodii in horoscop care nu iarta si nici nu uita. In cazul in care le-ai gresit cu ceva sa te pregatesti pentru razbunarea lor. Iata care sunt cele mai razbunatoare zodii.

Taur

Taurii sunt extrem de loiali, insa, daca se intampla sa nu-i tratezi in acelasi mod, sa te astepti sa nu uite asta prea usor.

Acesti nativi traiesc totul la intensitate maxima, asa ca sa te astepti la o razbunare din partea lor. Ai grija sa nu-i faci sa se simta tradati sau sa aiba impresia ca nu conteaza pentru tine. Taurii sunt persoane deosebite, insa cand ii tradezi sau superi, cu siguranta se vor razbuna.

Fecioara

Nativii din Fecioara ar face orice pentru persoanele pe care le iubesc. Insa, atunci cand sunt raniti, cu siguranta nu vor trece cu vederea. In general, Fecioarele sunt foarte blande, insa atunci cand sunt tradate reactioneaza urat. Nu vor ezita sa se razbune.

Leu

Leii sunt foarte orgoliosi si atunci cand sunt tradati nu vor ezita sa ia masuri. Atunci cand au senzatia ca mandria si ego-ul le sunt amenintate de cineva, atunci se vor razbuna fara sa aiba remuscari. Leii vor putea ierta cu adevarat pe cineva, doar daca se simt cumva razbunati.

Citeste si:  HOROSCOP – Sambata, 12 mai 2018

Capricorn

Capricornii sunt nemilosi. Acestia nu sunt deloc pe placul persoanelor care ii impiedica sa se dezvolte pe plan profesional. Atunci cand sunt tradati, nu doar ca nu vor putea ierta vreodata, dar se vor razbuna de fiecare data cand vor avea ocazia.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: