22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPZodii de femei considerate reginele dramei

Zodii de femei considerate reginele dramei

Inrolare trafic.ro

Fiecare are in cercul de prieteni, la birou sau acasa pe cineva care este in stare sa faca o adevarata drama din absolut orice.

Astrologii sustin ca „astrele” au partea lor de vina atunci cand vine vorba de comportament excesiv de dramatic.

Rac

Femeile nascute in zodia Rac percep orice ca pe un repros, nu le scapa nicio aluzie, iar impactul si reactiile sunt pe masura.

Racii nu uita nici dupa ani de zile o intamplare pe care ei o considera nefericita, chiar daca pentru altii pare cel mai banal eveniment din lume. Femeia Rac este in stare sa faca o drama si daca n-ai dus gunoiul, pentru ca ai intarziat un sfert de ora sau poate sa planga si sa-ti reproseze o saptamana intreaga daca ai uitat de aniversarea voastra.

Scorpion

Scorpionii despica firul in patru cum nimeni nu o face. Acestia nu se inteleg bine cu multa lume, nu au incredere si sunt foarte suspiciosi. Nativii din Scorpion se plang mereu cu voce tare, fac parada de frustarile si supararile lor, de parca ar fi cei mai napastuiti si nedrepti oameni de pe Pamant. Problemele Scorpionilor nu se termina niciodara, pentru ca permanent apare ceva nou.

Scorpionii face cele mai mari drame atunci cand sunt intr-o relatie. Acestia sunt foarte posesivi si pot face criza de gelozie din motive la care nici nu te astepti.

Citeste si:  HOROSCOP – Miercuri, 28 februarie 2018

Varsator

Nativii din Varsator pot fi rautaciosi, aroganti si dezechilibrati emotional. Acestia nu o fac voit, ba mai mult nici nu-si dau seama ca jignesc pe cineva. Lumea din jur se asteapta la mai multa intelegere si implicare de la acesti nativi, care isi vor apara cu ardoare punctul de vedere. Varsatorii refuza sa le perturbi ritmul zilnic, sunt de multe ori ostili si nu accepta sfaturi.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: