19 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăRETETETop 3 bauturi hidratante pentru zilele caniculare

Top 3 bauturi hidratante pentru zilele caniculare

Inrolare trafic.ro
Pentru a face fata cu brio temperaturilor ridicate ale verii, indiferent daca acestea ne surprind sub o umbrela pe plaja, printre brazi, cucerind un nou munte sau in briza aerului conditionat de la birou, specialistii ne sfatuiesc sa ne hidratam de-a lungul intregii zile.
 

„Din cauza temperaturilor ridicate, corpul nostru elimina prin transpiratie o cantitate importanta de lichide care trebuie neaparat compensata printr-o hidratare corecta. Alaturi de apa, esentiala pentru a reechilibra organismul in zilele de vara, putem adauga insa si alte tipuri de bauturi cu un rol rehidratant dovedit, in functie de preferintele fiecaruia dintre noi, de la sucuri naturale, la lapte, de pilda. Conform studiilor, chiar si cei care prefera berea au motive de bucurie, intrucat cercetatorii au concluzionat ca ea poate contribui cu succes la o hidratare corecta, in completarea apei”, spune Corina Zugravu, Presedintele Centrului de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie.

Apa la temperatura camereiCorpul uman este alcatuit in proportie de 70% din apa, asa ca nu este de mirare de ce aceasta ocupa intotdeauna primul loc in recomandarile medicilor. Lipsa ei este asociata cu senzatia de oboseala, de stres si de nerabdare, poate ingreuna concentrarea si poate reduce nivelul de atentie si de vitalitate.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: