Micul dejun trebuie sa fie satios si sanatos, omleta la cuptor este un fel de mancare delicios care se prepara rapid.
Ingrediente pentru 3 portii
6 oua
150 g cascaval
75 ml lapte
2 linguri de smantana
1 legatura de marar
100 g somon afumat (daca va place)
ulei de masline
sare
piper
Mod de preparare
Intr-un castron se amesteca ouale cu laptele. Dupe ce se bat bine cu telul se adauga samnatana si cascavalul, se amesteca bine pana se incorporeaza.
Se adauga bucatele de somon si se condimenteaza dupa gust. Daca nu va place somon puteti folosi altceva.
Intr-o tava, unsa in prealabil cu ulei, se toarna toata compozitia. Mararul, tocat marunt , se presara deasupra.
Se introduce tava in cuptorul preincazit , la foc moderat pentru 20 de minute. Cand omleta este rumenita este gata. Se serveste calda.
Celor care nu le place mararul o pot face si fara.