12 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăARTICOLETop 10 afrodisiace naturale pe care sa le consumi, pentru o noapte...

Top 10 afrodisiace naturale pe care sa le consumi, pentru o noapte de vis

Inrolare trafic.ro

Afrodisiacele sunt ofranda sublimei naturi pentru noi oamenii. 

Se spune că drumul spre inima unui bărbat este prin stomacul lui, așadar să ne folosim de darurile naturii pentru a pătrunde în sufletul bărbatului dorit.

Este de preferat să păstrăm totul cât mai natural posibil pentru ca rezultatele obținute să fie la același nivel ca în cazul produselor create de om. Acest lucru se întâmplă și în cazul în care dorim să ne folosim de natură pentru a crește apetitul sexual.

Afrodisiacele sunt substanțe care stârnesc pofta sexuala a unei persoane. De-a lungul anilor, medicii au căutat în diferite plante afrodisiacul perfect.

Astăzi se comercializează diferite alimente sau suplimente alimentare cu efect afrodisiac, însă de cele mai multe ori efectul acestor substanțe poate fi limitat doar la placebo.

În articolul de săptămâna aceasta îți voi prezenta Top 10 afrodisiace naturale pentru a-ți intensifica activitatea din dormitor.

Șofranul
Se spune că șofranul poate mări frecvența obținerii erecției, fără efecte secundare. Acesta reduce semnificativ simptomele sindromului premenstrual la femei.

Caviarul 
Caviarul este folosit ca afrodisiac datorită conținutului său ridicat de vitamine, este bogat în fosfor și este hrănitor pentru celulele nervoase.

Ciocolata 
Ciocolata conține substanțe care eliberează dopamina în centrul plăcerii din creier și culminează în timpul orgasmului. Conține atât sedativi care relaxează cât și stimulenți pentru a crește activitatea și apetitul sexual.

Ghimbirul
Ghimbirul este recunoscut de asiatici ca fiind un vechi afrodisiac. Acesta ridică în mod instant temperatura corpului prin furnicarea buzelor, făcându-le să pară mai groase, mai pline.

Nucșoara
Nucșoara este recunoscută în țările africane ca fiind unul dintre cele mai eficiente afrodisiace pentru femei, îmbunătățind circulația sangvină. În cazul bărbaților, în vechea practică medicală din India, este cunoscută ca un element principal pentru vindecarea impotenței.

 

Citeste si:  Te simti rau si nu stii de ce? Uite raspunsul: ce sa nu mananci, in functie de zodie

Stridiile 
Stridiile erau folosite drept afrodisiac înca de pe vremea Imperiului Roman. Acestea au un continut ridicat de Zinc și de proteine care cresc libidoul și producția de spermă.
Migdalele
Se spune că aroma migdalei stârnește pasiunea femeilor.
Încă din antichitate acestea erau considerate simbol al fertilității. Migdalele conțin cantități mari de magneziu, fibre și vitamina E.

Ginko Biloba
Ginko Biloba este considerat un stimulent afrodisiac pentru bărbați. Datorită îmbunătățirii fluxului sangvin, acesta ajută la menținerea erecției pentru o lunga perioadă de timp. Este bogat în antioxidanți si crește apetitul și nivelul de energie sexuală.

Cardamonul
Cardamonul este un afrodisiac foarte apreciat. Acesta conține cineolă ce stimulează sistemul nervos, contribuind și la un gust de o senzualitate nemaiîntalnită.

Ardeiul iute
Ardeiul iute conține capsaicină, o substanță chimică ce stimuleaza terminațiile nervoase, eliberarea endorfinelor și creșterea pulsului. Datorită acestor beneficii acesta stârnește pasiune și crește activitatea sexuală.

 

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: