Search for content, post, videos

Rosteste rugaciunea catre Sfantul Spiridon si vei avea parte de minuni in viata

Una dintre cele mai puternice rugaciuni este cea a Sfintei Spiridon, despre care se spune ca aduce noroc in viata celui care o rosteste.

Sfantul Spiridon este celebrat cu fast cuvenit, despre care se spune ca este mare facator de minuni si vindecator de boli.

„Aparatorului credintei sa-i aducem din inima marturisiri multumitoare. Toti care prin ale lui intelepte invataturi ne-am luminat cu credinta si sa-i cantam. Bucura-te, Sfinte Ierarhe Spiridon, mare facator de minuni! Vrednicule pastor al Bisericii, Sfinte Ierarh Spiridon, desi nu avem nici vrednicie si nici pricepere pentru a ne ruga tie cu potrivite cuvinte. Totusi venim la tine, sfinte, si marturisindu-ne multele pacate savarsite, ne rugam tie cu smerenie.

Intinde mana ta cea dreapta, cu care de-a lungul vietii ai savarsit atatea minuni, si binecuvanteaza-ne pe noi toti, cei care venim la tine cu credinta! Nadejde a celor care si-au pierdut nadejdea, mangaiere a celor necajiti, te rugam fii mijlocitor pentru sufletele noastre cele impovarate de multe ispite si, cu obisnuita ta bunatate si iubire de oameni, roaga-te catre Ziditorul tuturor sa ne daruiasca vindecare de feluritele boli ale sufletului.

Invredniceste-ne si pe noi, nevrednicii, ca prin mijlocirea ta sa ne impartasim de bunatatile sufletesti si trupesti fagaduite adevaratilor credinciosi. Daruieste-ne, sfinte, ajutorul tau cu care, biruind otravitoarele ganduri care se lupta cu noi neincetat, sa dobandim cele de folos pentru viata aceasta si, mai ales, pentru cea viitoare. Bucura-te, cel ce esti cu ingerii slujitor! Bucura-te, ca esti si cu oamenii cu trupul petrecator! Bucura-te, al carui trup astazi savarseste minuni! Bucura-te, ca incaltarile tale slujesc drept dovada. Amin!”

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *