Search for content, post, videos

Cum gatesti cele mai fragede chiftelute! Ingredientul minune pe care e musai sa-l adaugi

Chiftelutele sunt, fara doar si poate, un preparat extrem de gustos si adorat de multe persoane, insa ai incercat sa le gatesti, insa nu ti-au iesit fragede? Ei bine, descopera reteta care te vor ajuta sa le prepari cu usurinta mai jos:

Ingrediente necesare pentru chiftelute fragede:

– 750 de grame de carne tocata
– 250 de grame de miez de paine
– trei galbenusuri
– 150 de ml de lapte
– doua linguri de smantana
– o legatura de ceapa verde
– opt catei de usturoi
– o legatura de patrunjel
– un praf de nucsoara
– o picatura de sos picant
– cinci linguri de faina
– ulei pentru prajit
– sare
– piper

Mod de preparare:

Se spune painea la inmuiat, intr-un vas cu apa.

Intre timp, carnea tocata se pune intr-un vas, dupa care se adauga painea stoarsa bine, dar si galbenusurile, ceapa tocata marunt, patrunjelul maruntit la cutit, precum si usturoiul zdrobit, sarea, piperul, nucsoara si sosul picant.

Amesteca bine toate ingredientele, dupa care adauga smantana. Cu mana umezita se formeaza chiftelele care se aplatizeaza si se trec prin faina. Se prajesc in baie de ulei incins si se scot pe servete de hartie.

Pofta buna.

Extra tips: Daca vrei sa te bucuri de un preparat mai sanatos le poti baga la cuptor pentru a se coace.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *