22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERTestul INCREDIBIL care iti va spune ce crede de fapt lumea despre...

Testul INCREDIBIL care iti va spune ce crede de fapt lumea despre tine!

Inrolare trafic.ro

Testul pe care il prezentam azi este unul dintre cele mai apreciate din lume, avand in vedere ca a fost facut de faimosul psiholog Dr. Phil.

El insusi l-a incercat pe propria persoana si mai mult decta atat, acest test a fost incercat si de nimeni alta decat Oprah.

Testl se bazeaza in primul rand pe inclinatiile persoanel de a privi propria fiinta. Este un test care ne va da raspunsuri despre imaginea pe care o proiectam celor din jur si despre felul in care acesteia sunt dispusi sa ne trateze instincitv.

Testul a fost realizat pentru a evidentia faptul ca este o mare diferenta intre realitate si aparenta.

Astfel, foarte multe persoane care si-au facut acest test au ramas surprinse sa afle adevaruri crunte despre cei pe care ii considerau apropiati si sa aiba suprize placute cu privire la cei pe care ii considerau dusmani.

Pentru a realiza testul nu trebuie decat sa activati sagetile din chenarul de mai jos si sa raspundeti la 10 intrebari.

Punctajul se realizeaza in baza unui tabel care aduna scorul obtinut pentru fiecare intrebare iar rezultatele sunt cu adevarat graitoare.

Mai mult decat atat, acesta este unul dintre putinele texte considerate concludente cu privire la felul in care suntem priviti, de fapt, de persoanele din jur.

Asa ca, daca doriti sa stiti ce fel sunteti vazuti la munca, in familie si in relatie, nu va ramane decat sa va faceti testul care va spune ce crede, de fapt, lumea despre voi!

TEST:

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: