4 martie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERTeo Trandafir, acuzata ca este neserioasa!

Teo Trandafir, acuzata ca este neserioasa!

Vedeta a lipsit de la prezentarea Lizei Panait, creatoarea care i-a realizat rochia de mireasă gratis

 Luni seară, la prezentarea ultimei sale colecţii, creatoarea Liza Panait a avut parte de o dezamăgire! Teo Trandafir, prietena ei cea bună, căreia i-a confecţionat gratis rochia de mireasă, a lipsit din peisaj.

Lumea bună şi-a dat întâlnire, luni seară, la World Trade Galleries. Creatoarea de modă Liza Panait (54 de ani) şi-a lansat colecţia de lux, intitulată „Noblesse”, în prezenţa a sute de invitaţi, printre care s-au numărat Prinţul Paul de România, Irina Loghin, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Felicia Filip sau Mirabela Dauer.

Marea absentă a fost însă Teo Trandafir (44 de ani). Vedeta de la Pro Tv a fost pe lista de invitaţi a creatoarei încă de-acum o lună, când se stabileau detaliile organizatorice. Teo s-ar fi numărat printre persoanele de suflet ale Lizei, mai ales că aceasta din urmă i-a realizat fără nici un ban rochia de mireasă la nunta din 2 iunie, cu Constantin Iosef.
Cu toate acestea, vedeta de la Pro TV şi-a anunţat absenţa de la eveniment săptămâna trecută, printr-un scurt mesaj telefonic. Motivul pentru care Teo Trandafir nu i-a putut fi alături prietenei sale a fost acelaşi pentru care şi-a anulat şi luna de miere, şi anume filmările de la serialul „Pariu cu viaţa”, de la Pro TV, unde vedeta interpretează rolul unei poliţiste pe nume Zâna Crăciun.

VEZI CONTINUAREA POVESTII PE CLICK.RO

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: