28 septembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATITeo surprinsă de ziua ei, fiica Maya a complotat cu colegii mamei...

Teo surprinsă de ziua ei, fiica Maya a complotat cu colegii mamei ei

Adrian Minune, Cătălin Moroșanu, Randi, Vasile Calofir, Andrei Bănuță, Matteo, Văru Săndel și Alin Panc au fost doar câteva dintre celebritățile care nu aveau cum să lipsească de lângă Teo într-o zi atât de importantă. Pentru că vedeta a împlinit 55 de ani și a fost surprinsă de colegi și prieteni.

O mare surpriză a venit și din partea Nicoletei Luciu. Mesajele pline de iubire și apreciere a primit vedetă din America, din Londra și din toate colțurile țării, de la Andra, Pepe, Alex Velea, trupa Holograf, George Piștereanu, Ștefan Floroaica și mulți, mulți alți artiști care o poartă pe Teo mereu în inimile lor. Iar cireașa de pe tort a venit de la… Maia, fiica lui Teo Trandafir.

Teo Trandafir
Teo Trandafir

Fără ca celebra ei mamă să bănuiască ceva, fiica ei și-a făcut apariția în studioul de televiziune unde se filma noua emisiune. Emoții, lacrimi, îmbrățișări, hohote de râs și o mulțime de provocări au venit în cascadă pentru invitații celebri, dar și pentru sărbătorita Teo Trandafir.

Maya a crescut, are aproape 19 ani și a ținut să-i fie mamei ei alături într-o zi atât de specială cum a fost ziua de 2 iunie, când vedeta Kanal D a împlinit frumoasă vârstă de 55 de ani, fiind încă de dimineață țintă surprizelor celor apropiați.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: