1 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăARTICOLEHoroscop zilnic, 18 august 2016. Cauta sprijin in tot ce intreprinzi

Horoscop zilnic, 18 august 2016. Cauta sprijin in tot ce intreprinzi

Berbec: Începi să te simţi ceva mai în formă din punct de vedere fizic faţă de ultimele zile. Este o şansă numai bună să te apuci de sport.

Taur: Ai trecut printr-o serie de schimbări, în ultima perioadă, însă de azi lucrurile revin la normal. Şi tu revii în zona ta de confort.

Gemeni: Este cazul să iei măsuri pentru a rămâne sănătos. Elimină sursele de stres din viaţa. Adoptă o dietă echilibrată şi un stil de viaţă activ.

Rac: A venit timpul să îţi faci un plan de economisire a banilor. Exerciţiul te va disciplina, iar ceea ce pui la saltea îţi va folosi mult în viitor.

Leu: Faptul că week-end-ul încă nu a sosit nu trebuie să te oprească să te distrezi. Nu ezita să îţi întrebi amicii dacă au chef de o ieşire, diseară.

Fecioară: Ai putea să îţi pierzi răbdarea faţă de o persoană cunoscută, care nu este capabilă să menţină ritmul pe care tu îl impui. Puţintică răbdare!

Balanţă: Ai făcut multe favoruri, de-a lungul timpului, acum a venit timpul să ceri la rândul tău câteva. Caută sprijin în tot ce întreprinzi.

Scorpion: Eşti echilibrat din punct de vedere emoţional şi plănuieşti minuţios toate sarcinile zilei. Un element neprevăzut, însă, îţi dă planurile peste cap.

Citeste si:  Fiecare zodie ar trebui să urmeze aceste sfaturi când viața devine dificilă

Săgetător: Evită grupurile numeroase şi ieşirile. Eşti vulnerabil şi chiar şi micile înţepături amicale te pot afecta mai mult decât ai crede.

Capricorn: Poate că ar fi cazul să faci o curăţenie generală. Aruncă toate lucrurile de care nu ai nevoie. Oricum ocupă spaţiul de pomană.

Vărsător: Îţi merge bine la toate lucrurile care au legătură cu cariera şi ai energia necesară de a avansa cu proiectele care până acum stagnau.

Peşti: Încerci să aduci idei originale în grupul în care lucrezi. Oameni cu concepţii bătrâneşti, însă, vor încerca să îţi pună beţe în roate.

Sursa: jurnalul.ro

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: