23 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPTe-ai indragostit de un Scorpion? Ai grija cu el! Ce trebuie sa...

Te-ai indragostit de un Scorpion? Ai grija cu el! Ce trebuie sa stii despre acesti nativi

Daca te-ai indragostit la prima vedere si itidoresti sa stii mai multe detalii despre zodia in care se afla partenerul tau, ei bine iti propunem sa descoperi cateva caracteristici ale zodiei Scorpion.

E gelos

Din pacate, un astfel de nativ are probleme de increderesi trebuie sa cunoasca foarte bine persoana in fata careia isi deschide sufletul. Ai rabdare si acorda-i timp.

Este infidel

Pana cand se indragosteste iremedial, acest nativ nu este prea fidel. Sarmant si pasional, acest nativ poate jongla cu usurinta cu relatii si, bai mult, considera ca acest lucru nu este gresit, cata vreme n-a investit prea mari sentimente.

Este independent

Are nevoie de libertate si nu va putea sa-i impuna nimeni nimic. Are nevoie de spatiu si de libertate, fapt pentru care nu va accepta nici in ruptul capului un partener gelos.

Atunci cand iubeste o face intens

In cazul in care se indragosteste, acest nativ este dedicat si se implica total in relatie. Este, de asemenea, un prieten desavarsit, fapt pentru care ori de cate ori vei incerca sa-i ceri ajutorul va fi acolo, prezent. Ba mai mult, daca i-ai castigat increderea, fii sigur ca nu te va trada, iar secretele pe care i le vei impartasi vor ramane, fara doar si poate, secrete.

Citeste si:  Zodii care fac bani si din piatra seaca in ianuarie 2018

E razbunator

Desi ti-ar putea parea o persoana foarte draguta, in cazul in care depasesti anuite limite, ai grija. Un nativi Scorpion va avea intotdeauna grija sa platesti pentru orice tradare.

Ii place sa castige

In cazul in care a pus ochii pe tine, nu-i va trece usor. Va face orice ca sa te cucereasca si va castiga. Ii vei vrea alaturi de tine pentru ca sunt niste invingatori.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: