27 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERTatuaje cu povesti sentimentale incredibile

Tatuaje cu povesti sentimentale incredibile

Oamenilor le place sa-si decoreze trupurile cu imagini din cerneala: tatuaje. Aceasta a fost o practica de la inceputul veacurilor. Unele tatuaje pot reprezenta doar o imagine frumoasa, dar altele au un inteles profund in spatele lor.

Am facut o lista cu 8 persoane care au tatuaje si au o poveste de spus despre fiecare dintre ele. Chiar si celebritatile au povestiri sentimentale in spatele tatuajelor lor.

1. In amintirea copilului pe care nu il vei creste niciodata

Pierderea unui copil este un eveniment profund de trist, iar pierderea unui copil nenascut este la fel de devastatoare.

Mama micutului Nathan nu a crezut niciodata ca nu ii va auzi rasul sau nu-l va vedea invatand sa mearga sau sa vorbeasca. Din pacate, Nathan a fost nascut mort la 16 saptamani. Dupa ce perioada de jelit s-a incheiat, mama sa a ales sa-l comemoreze, obtinand un tatuaj cu amprentele sale minuscule.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Cum sa ii arati copilului tau ca esti alaturi de el in aceasta lupta

Cand fiul lui Josh Marshall, Gabriel, a fost diagnosticat cu cancer de astrocitom anaplazic, singurul lucru la care se putea gandi era cum sa-si sprijine fiul in aceste vremuri grele.

Citeste si:  Cum sa-ti protejezi parul atunci cand mergi la plaja sau la piscina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Cum sa ii arati fiicei tale ca este frumoasa

Honey-Rae, fiica lui Tanya si a lui Adam Phillips din Anglia, are un semn din nastere rar care se ridica de la degetele de la picioare la partea superioara a corpului. Este roz si foarte vizibil. Cunoscand cat de cruda aceasta lume este pentru persoanele cu diferente, fie ca este un semn de nastere sau orice alt tip de distinctie fizica fata de majoritate, parintii ei au decis sa obtina tatuajele potrivite pentru semnul matern al lui Honey-Rae. Au vrut sa-i arate ca este frumoasa, indiferent de cum arata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Un tribut pentru fiul pierdut

Exista momente cand un nou-nascut moare brusc. Aceasta se numeste SIDS (Sindromul de deces al sugarilor brusca). Cand se intampla acest lucru, parintii gasesc diferite modalitati de a face fata durerii. Acest tata, al carui fiu a murit, si-a tatuat bataile inimii baiatelului sau. O modalitate frumoasa de a va aminti.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: