22 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERDrama din viata lui Ellie White! Motivul pentru care nu vrea sub...

Drama din viata lui Ellie White! Motivul pentru care nu vrea sub nicio forma sa locuiasca intr-o casa cu piscina

Cantareata Ellie White a dezvaluit ca a trecut printr-o experienta extrem de traumatizanta, motiv pentru care acum este foarte precauta si, mai mult de atat, nu-si doreste deloc sa traiasca intr-o casa cu piscina.

In cadrul unui interviu, artista a marturisit ca atunci cand fiul ei, Mihaita, avea sase ani, a trecut prin momente dramatice, intrucat a fost la un pas sa se inece, dupa ce a alunecat si a cazut in piscina unor vecini.

Din fericire, Mihaita a fost salvat, dar mama lui a ramas cu o amintire traumatizanta si nu este de acord sa isi construiasca o piscina in curtea casei.

„Eu nu ma panichez prea usor, reusesc sa imi pastrez cat de cat calmul in orice situatie s-ar ivi. A fost insa o intamplare care a lasat urme adanci in memoria mea, cand Mihaita a cazut in piscina unor vecini si era sa se inece. Era toamna, piscina era acoperita cu niste folii care se dadeau la o parte, iar el se juca in jurul ei. L-am avertizat sa nu ma stea pe margine fiindca putea sa cada in piscina, dar nu m-a ascultat si a cazut.

Daca nu as fi fost pe faza, langa el, foliile de deasupra piscinei s-ar fi tras la loc iar el nu mai avea cum sa mai iasa la suprafata. Din fericire ne aflam in apropiere si am reusit sa il salvam. Insa am tras o sperietura ingrozitoare. M-am panicat si am ramas cumva cu o trauma. Mihaita a invatat intre timp sa inoate bine si sa inteleaga unde se afla pericolul si cum sa se fereasca de nenorociri. Eu inca mai am teama de piscine si nu vreau sa construim una in curtea casei”, povesteste Ellie White.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: