21 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBER"Sunt celebru, scoate-mă de aici!" - O FĂCĂTURĂ? Doctorii, VERDICT INCREDIBIL în...

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” – O FĂCĂTURĂ? Doctorii, VERDICT INCREDIBIL în privința BĂUTURILOR DEZGUSTĂTOARE consumate de către CONCURENȚI

Inrolare trafic.ro

Producţia difuzată în fiecare seară la ProTV naşte tot mai multe controverse. Ediţia de sâmbătă seara a show-ului a fost însă una greu de „digerat” chiar şi din faţa televizorului, iar specialiştii sunt de părere că vedetele beau substanţe organice, nu ce li se spune.

Dorian, Ruby, Moroşanu şi Elena Merişoreanu au fost votaţi de telespectatori să se confrunte cu proba „învârte sticla” şi au băut tot felul de cocktailuri scârboase ca să câştige porţii de mâncare.

Elena Merişoreanu a fost cea care a băut nu mai puţin de trei pahare ce conţineau măruntaie de peşte şi icre, sânge şi pulpă de vacă, dar şi plămân de struţ, în timp ce Ruby s-a delectat cu ochi de vacă şi maţe de găină. În alte ediţii însă, şi Mihai Trăistariu a fost pus în situaţia de a bea shake de viermi şi ouă fermentate. Deşi se spune că sunt băuturi sută la sută bio, iar un medic îi sfătuieşte cum să bea shake-urile, riscurile se pare că tot ar exista, mai ales dacă preparatele sunt exact cele care se spun. 

Continuarea AICI

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: