Ceaiul de plante furnizeaza baza lichida pentru aceasta bautura. Puteti utiliza ceai verde, musetel, levantica, urzici, echinacea, gingko, menta. Variantele pentru asezonari includ scortisoara, boia, nucsoara, cardamom sau alte mirodenii, in functie de preferinte.
Cuprins
Ingrediente, 2 portii:
Un sfert de ceasca de fructe goji uscate sau alte fructe de padure
Doua cesti de apa
O ceasca de ceai de plante simplu sau combinat, dupa preferinte, fiert timp de 3 minute
Un sfert de ceasca de nuci caju, hidratate
O lingurita de miere
O lingurita de cacao cruda sau praf de roscove
O lingurita de nucsoara
O ceasca de gheata
Preparare:
Puneti fructele goji deshidratate intr-o ceasca de apa, pentru 20 de minute. Adaugati in mixer toate celelalte ingrediente. Mixati pana la omogenizare, apoi adaugati treptat si fructele goji, impreuna cu apa in care s-au rehidratat. Omogenizati, din nou.
Continutul unei portii:
Calorii: 169
Grasimi: 7gr
Proteine: 5gr
Sodiu: 6mg
Fibre: 3gr