26 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATESTUDIU INEDIT! Ce efecte are asupra starii tale combinatia gogosi-anticonceptionale

STUDIU INEDIT! Ce efecte are asupra starii tale combinatia gogosi-anticonceptionale

Potrivit unui studiu recent realizat de o serie de cercetatori din Statele Unite ale Americii, se pare ca gogosile, combinate cu anticonceptionalele, ne produc foarte mult rau.

Desi este un aliment care produce placere atunci cand este consumat, gogoasa este mult mai nociva decat ne-am putea imagina. Mai ales daca luam si anticonceptionale.

Cercetatorii au ajuns la concluzia ca la baza depresiei de zi cu zi nu stau numai probleme legate de lipsa banilor, problemele in dragoste sau problemele de la locul de munca.

Se pare ca gogosile, schimbarea vremii si pastilele anticonceptionael au si ele o mare legatura cu aceste schimbari bruste si negative ale trairilor noastre.

Astfel, cercetatorii sustin ca femeile care iau anticonceptionale sunt aproape de doua ori mai susceptibile de a fi depresive decat cele care nu iau. Mai mult, in episoadele depresive, oamenii au tendinţa să consuma dulciuri, alimente grase şi, in majoritatea cazurilor, gogosi.

Acest obicei, susţin cercetatorii, este foarte nociv pentru ca glucoza din sange transmite spre creier un flux de energie, nivelul dopaminei creste si oamenii devin nelinistiti.

13 cauze surprinzatoare ale depresiei

Astfel, pentru a ne asigura ca nu intram in stari de depresie bruste, este indicat sa nu mancam gogosi atunci cand luam anticonceptionale, mai ales daca afara este vreme rea.

Ce anume ne provoaca depresie?

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: