23 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERSpune-mi DA si iti promit, treaba cat e casa de mare...pentru gospodariile...

Spune-mi DA si iti promit, treaba cat e casa de mare…pentru gospodariile impare.

Inrolare trafic.ro

Femeia moderna nu mai cauta cu disperare maritisul. Epoca barbatilor doriti pentru ale lor puteri “supranaturale” de a asigura traiul zilnic unei familii a apus. La fel de apuse sunt si vremurile in care femeia era neputincioasa in fata necazurilor ivite intr-o gospodarie. Femeia puternica rezolva, nu se plange. Nevoia de brate vanjoase, care sa repare ce se strica intr-o locuinta poate fi acum satisfacuta prin serviciile profesioniste ale companiilor de profil. Si ce e mai distractiv decat ca atunci cand ai nevoie de un sot, sa il inchiriezi doar cu partile sale bune?!

 

 

In Europa, conceptul de Soti de Inchiriat a luat deja amploare. Femeile independente aleg sa dreaga ce se strica prin si pe langa casa prin propriile forte, asa cum stiu ele mai bine: platind pe cineva profesionist pentru a le scapa de batai de cap. De ce sa se roage la nesfarsit de sotii oricum prea obositi sau de cunostinte? Orice problema ar avea, Sotii de inchiriat o pot rezolva. De la reparat usi, electrocasnice, schimbat si montat mobila, vopsit sau varuit, mainile pricepute ale acestor domni lucreaza cu placere.

 

 

Pentru ca deranjamentele transced granite si teritorii, ne bucuram sa aflam ca si in Romania a luat amploare acest concept. O echipa de tineri iscusiti sunt la dispozitia ta oricand ai nevoie de ajutor sau de idei de treaba prin si pe langa casa. Ei dreg orice, de la obiecte de decor, mobila sau obiecte sanitare… pana la idei creative de tip DIY.  Isi au sediul in Bucuresti, dar pentru lucrari mai ample se pot deplasa si in alte orase. Poti beneficia de avantajele unui sot indemanatic… fara dezavantaje, contactandu-i pe Facebook facebook.com/SotiDeInchiriat si pe site www.sotideinchiriat.ro

 image (1) image

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: