2 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATISmiley a împlinit 40 de ani. Ce surpriză i-a făcut Gina Pistol...

Smiley a împlinit 40 de ani. Ce surpriză i-a făcut Gina Pistol soțului ei de ziua lui de naștere: „Mă simt trădat”

Smiley a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani. Artistul are toate motivele să se simtă un bărbat împlinit. Are o carieră de succes, iar acum este soț și tată, căci și-a unit destinele cu Gina Pistol, după venirea pe lume a fetiței lor, Josephine.

Pentru că nu putea să lase o asemenea zi să treacă fără să îl surprindă pe partenerul ei de viață, Gina Pistol și-a unit forțele cu ceilalți colegi ai lui Smiley de la casa lui de producție, dar și cu alți prieteni din showbiz și i-au făcut mai multe surprize frumoase.

Smiley a împlinit 40 de ani. Ce surpriză i-a făcut Gina Pistol

În data de 27 iulie, cântărețul și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cei dragi. Însă, nu a stat prea mult timp pe acasă, căci Gina Pistol a pus la cale o serie de surprize frumoase pentru el.

„M-am trezit azi recunoscător pentru viața mea și pentru tot ce trăiesc și realizez că până acum a fost doar încălzirea pentru ce urmează. Vă mulțumesc pentru că sunteți parte din povestea mea! Bună dimineața!”, a dezvăluit Smiley de ziua lui, pe contul personal de Instagram.

Au plecat împreună cu mașina, apoi a fost sunat de o mulțime de prieteni. Printre cei care au ținut să îi transmită neapărat o urare frumoasă de ziua lui s-a numărat și Rita Ora. Artista este una dintre cele mai apreciate cântărețe ale momentului la nivel internațional, iar Smiley a avut ocazia să colaboreze cu aceasta.

Citeste si:  Victor Dorobanțu cutreieră lumea datorită rolului din Wednesday

„Bă, cum să faceți așa ceva? (…) Cică sunt Rita Ora, de parcă n-aș fi recunoscut-o. Este o zi fantastică! Vă mulțumesc foarte mult! Am fost trădat”, a declarat Smiley, așa cum se observă în clipul postat pe rețelele de socializare.

Pe drum, a fost întâmpinat de mai multe persoane care țineau bannere uriașe, pe care erau scrise versuri din piesele artistului. Chiar și pe niște panouri din oraș au apărut acestea, iar pe drum a fost sunat și de mai mulți realizatori de emisiuni pe posturile de radio de la noi. Aceștia au și difuzat melodiile lui pe post, după ce i-au transmis LIVE urările de ziua lui de naștere.

Gina Pistol nu s-a putut abține să nu îl tachineze în mașină: „Ce-i al tău e și al meu!”.

Înainte de aceste surprize frumoase, prezentatoarea de la Antena 1 a transmis public și o urare… picantă!

La mulți ani! Restul îți urez când urci în dormitor”, mai postase soția lui Smiley anterior, alături de o poză în care cei doi apar sărutându-se.

Postările celor doi au stârnit un val de reacții în mediul online. Numeroase vedete, precum și foarte mulți fani au ținut să îi transmită mesaje frumoase prin intermediul comentariilor de pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Captură Facebook/Colaj Canva PRO

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: