25 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăRELATIISingură de Crăciun?!

Singură de Crăciun?!

Nu, nu o să mă plâng fiindcă voi petrece Sărbătorile fără iubit.

Dimpotrivă… Aștept cu interes  să văd, la fel ca în fiecare an, știrea aia în care „aflăm” că perioada premergătoare Sărbătorilor hibernale predispune la depresii. Păi, dacă nici faptul că ai rupt-o definitiv cu fostul  înainte de Crăciun nu e deprimant…!  E cazul meu, acum.

Putea fi „acel” Crăciun. Cel în care primești cu emoție o cutiuță roșie și speri din tot sufletul să nu fie cercei. Dar, deși vârsta mea începe cu cifra trei de ani buni, brusc, după despărțirea asta, nu mai am feelingul ăla că a trecut viața pe lângă mine și nu am bifat toate acele chestii pe care cei din jurul meu le consideră obligatorii la vârsta mea: casă, soț, copii…

Viața e dulce.

Cam asta este concluzia la care am ajuns eu acum, stând singură în patul „matrimonial” (ironic!), savurând cea mai bună și mai dulce cafea din câte am băut vreodată. Am îndulcit-o cu zahăr brun din Mauritius… L-am cumpărat împreună cu el și ne-am jurat că la anu’ sigur mergem și noi.

Nu de alta, dar deja ne-am săturat să vedem pe Facebook cum își tot dau alții check-in în insule. Eh, asta e, am să merg singură. O să „feeling fabulous drinking cocktails” și n-am să tăguiesc pe nimeni.

Citeste si:  Dieta Mihaelei Bilic de Sarbatori! Ce sa mananci ca sa slabesti inainte de Craciun si de Revelion

Timpul e prețios.

În sensul că am ajuns să prețuiesc cu adevărat timpul pe care mi-l dedic mie însămi. O să spui că sunt patetică, acum că am schimbat statusul în „single”, vezi Doamne caut să văd jumătatea plină a paharului.

Nu știam nici eu, însă mi-era dor să dispun în totalitate de timpul meu. Sunt convinsă că o să vină și vremea în care voi duce dorul ideii de relație. Dar se spune că femeile sunt capricioase, nimic nu le convine, deci simt că-mi permit și asta.

E vremea bilanțurilor.

Păi nu face noi inventarul de final de an? Ca să intrăm în următorul cu planuri bine structurate? Ei, acum chiar încep să mă sperii un pic. Nu de alta, dar singurul meu plan pentru perioada următoare este să nu pierd niciun film de Crăciun, să stau în pat până după prânz, cu o cană de cacao fierbinte (îndulcită cu zahăr!), și să boicotez toate tradițiile specifice perioadei, pe care mă dădeam de ceasul morții să le respect anii trecuți. N-am nimic stabilit și, culmea, asta mă face să mă simt al naibii de bine!

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: