1 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăARTICOLESfaturi de la experti pentru a-ti repara unghiile dupa ce renunti la...

Sfaturi de la experti pentru a-ti repara unghiile dupa ce renunti la gel

Unghiile acrilice sau cu gel sunt tot mai populare in zilele noastre. Aceste imbunatatiri artificiale ale unghiilor pot atrage cu siguranta atentia. Insa, ca in cazul oricarui lucru fals, unghiile cu gel pot avea un impact negativ asupra ta.

Aplicarea si indepartarea unghiilor acrilice ar trebui sa fie facuta corect, pentru a evita deteriorarea unghiilor de dedesubt, dar chiar si cu o munca profesionista, exista intotdeauna o sansa sa iesiti de la salon cu unghiile fragile si sfaramate.

Iata cateva sfaturi recomandate de experti pentru a va repara unghiile dupa ce ati purtat acrilice.

Taie-ti unghiile

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti dupa purtarea unghiilor false este sa va taiati unghiile naturale cat mai scurt. Acest lucru este important mai ales atunci cand vedeti ca unghiile sunt deteriorate dupa acrilice. Prin taierea acestora se vor rupe si deteriora mai greu. Dupa ce ati atins lungimea dorita, utilizati o pila pentru a le da o forma.

Ai grija de cuticulele tale

Un alt sfat pentru a va mentine unghiile sanatoase chiar si dupa ce ati purtat unghii false este sa va pastrati cuticulele corect intretinute. Cuticulele ar trebui sa fie moi si impinse usor inapoi spre patul cuticulei. Asigurati-va ca nu le taiati si nu le deteriorati in niciun fel. Utilizati un ulei de cuticule pentru a ajuta la inmuierea cuticulelor, astfel incat sa va fie mai usor sa le impingeti inapoi.

Citeste si:  Aveti un copil hiperactiv? Iata 10 modalitati de a-l calma

Aplicati crema hidratanta pe maini

O parte din tratamentul de ingrijire a unghiilor pe care trebuie sa-l faci dupa purtarea unghiilor false este sa aplici crema hidratanta pe maini si unghii. Exista o multime de creme de maini, precum si uleiuri pe care le puteti utiliza pentru a aduce inapoi umezeala unghiilor si a pielii inconjuratoare pentru a preveni ruperea acestora.

Daca aveti pielea uscata si crapata pe maini, unghiile deteriorare ies mai usor in evidenta, asa ca tine cu tine un tub mic de crema hidratanta pentru a o folosi cand ai nevoie.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: