19 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATESecrete pe care asistentele si-ar dori sa ti le spuna

Secrete pe care asistentele si-ar dori sa ti le spuna

Doctorii nu au idee ce se intampla in saloanele de spital, asa ca am mers la experte si anume, la asistente.

Iata ce inseamna cand iti ofera o alta optiune
Nu iti vor spune direct ca doctorul tau este incompetent, dar daca iti comunica faptul ca ai dreptul la o a doua optiune poate fi un cod pentru: „Nu imi place doctorul dumneavoastra” sau „Nu am incredere in acest doctor”.

Inainte sa barfesti
Simtiti-va liberi sa le povestiti asistentelor viata dumneavoastra personala, dar mai intai trebuie sa stiti ca sunt acolo timp de 12 ore in care n-au nimic de discutat asa ca povestile dumneavoastra este posibil sa fie repetate si colegelor.

Cateodata iti dau mai multe pastile decat li se spune
Cand un pacient este in faza finala de boala, cateodata doctorul nu va comanda destule pastile. Daca pacientul sufera ii da mai multe pastile decat a zis doctorul si il va ruga sa comande mai multe.

Mereu raman calme
Au vazut artere cum pleznesc in fata lor, iar pacientul putea sa sangereze pana la moarte in cateva minute. Au vazut oameni cu creierul care le iese din craniu. Indiferent de cat de ingrijorate sunt, mereu vor spune calm: „Il voi chema pe domnul doctor sa va consulte.”

Citeste si:  8 obiceiuri sanatoase pe care femeile ar trebui sa le adopte pana la 30 de ani

Nu minti in legatura cu durerea
Daca trimiti mesahe fericira si razi cu prietenii tai pana cand vezi asistenta ca intra in salon nu te va crede ca durerea ta este de nivelul 10 din 10.

Viata ta e in mainile lor
Asistentele pun la indoiala retetele doctorilor mult mai des decat ai crede. Unele dintre greselile pe care le-au observat sunt: Un doctor a uitat sa ii scrie reteta unui pacient, un doctor a prescris dieta gresita pentru un bolnav de diabet, iar altul a incercat sa trateze pacientul gresit.

Spitalele sunt pline de germeni rezistenti la medicatie
In ciuda eforturilor asistentelor, spitalele sunt tot murdare si pline de germeni rezistenti la medicatie. Unele asistente nici macar nu intra cu pantofii de la spital in casa.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: