Search for content, post, videos

Mierea si scortisoara, adevarate comori pentru sanatate! Ce boli tratateaza aceste ingrediente

O comoara pentru sanatate este, conform specialistilor in nutritie, mierea, care a fost folosita inca din cele mai vechi timpuri pentru tratarea unor afectiuni numeroase.

Asadar, pentru a vindeca anumite afectiuni este indicat sa amesteci miere cu scortisoara, un amestec ce are numeroase proprietati asupra organismului, intre care:

Regleaza colesterolul!

Amesteca trei lingurite de scortisoara pudra cu doua linguri de miere in 200 de ml de apa, dupa care consuma de trei ori pe zi amestecul de mai sus. Te va ajuta sa-ti reglezi nivelul de colesterol din sange.

Vindeca raceala si tusea!

Daca ai probleme cu afectiuni respiratorii ori ai racit, nu-ti fa griji. Incalzeste o lingurita de miere cu una de scortisoara si consuma amestecul de trei ori pe zi. Ba mai mult, are puterea de a curata si elibera sinusurilor.

Trateaza infecti ale vezicii urinare!

Incalzeste un pahar cu apa si adauga o lingurita de miere cu doua linguri de scortisoara. Bea amestecul zilnic, inainte de somn si vei elimina germenii din vezica urinara.

Vindeca durerile de dinti!

Ca sa scapi de durerile de dinti amesteca o lingurita de miere cu doua linguri de scortisoara cu un pahar de apa caldut. Fa gargara cu acesta, iar durerile de dinti vor disparea instant.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *