Search for content, post, videos

Leusteanul te ajuta in curele de slabire! Efectele miraculoase pe care le are asupra organismului

Nu multe persoane stiu ca leusteanul are proprietati terapeutice, pe langa gustul fantastic pe care-l da mancarii.

Medicii din Grecia Antica au descoperit ca ca au efecte benefice asupra digestiei si a sistemului nervos.

„O infuzie picurată în ochi înlătură roşeaţa…decoctul băut de trei, patru ori pe zi este eficae în pleurezie, frunzele zdrobite şi prăjite într-un pic în ulei, aplicate pe orice pată de pe piele, vor face ca aceasta să dispară rapid…”, scria cunoscut botanist englez Nicholas Culpepper, in secolul al VII- lea.

Leusteanul se poate consuma ca atare, sub forma de tinctura, suc, infuzie, decoct sau vin. In cazul balonarii de exemplu, puteti consuma leusteanul ca atare sau cu infuzie.

Pentru un efect antidepresiv si afrodisiac va recomandam frunzele proaspete in apa de baie. Daca iti doresti sa folosesti leusteanul pe post de detoxifiant, este recomandat ceaiul de leustean baut seara, inainte de culcare.

Ceaiul de leustean mai trateaza si tusea convulsiva, edemele cardiace si renale, indigestiile, afectiunile digestive, afectiuline glandelor salivare, anorexia, bronsitele, traheitele, tulburarile ciclului menstrual. Pentru ca ceaiul sa dea rezultate, ba recomandam sa consumati zilnic doua cani, timp de minimum doua saptamani.

loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *